Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej

Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej

agniecha973 00:09, 16 kwi 2013

Dziewczyny, dzięki za te "podziwy", no lekko nie jest, ale zachciało się różanki, trzeba ryć

Teraz mail od kuriera, że dostali zlecenie odbioru przesyłki. Pewnie jutro wyjedzie z floribundy, a pojutrze u mnie. Uuulala............. Jeszcze zyskam jedną dobę, bo Ania namaczać każe, ale to wszystko mało. Może zadołuję na parę chwil?

Ania, dzięki za słowa otuchy i głos w sprawie dyptamu. Jabłonka przesadzona, nie wiem czy szczęśliwie, na razie nie mam na nią czasu. Zobaczymy czy przeżyje przeprowadzkę. Jeśli tak, będziemy dokomponowywać.
monteverde 00:25, 16 kwi 2013

agniecha973 napisał(a)
Cholewka, dostałam powiadomienie z floribundy, że zamówienie w trakcie realizacji. Mogę się nie wyrobić. Jutro trza iść darń trzepać.

A jakie róże przyjadą?
Madzenka 06:49, 16 kwi 2013

agniecha973 napisał(a)
Dziewczyny, dzięki za te "podziwy", no lekko nie jest, ale zachciało się różanki, trzeba ryć

Teraz mail od kuriera, że dostali zlecenie odbioru przesyłki. Pewnie jutro wyjedzie z floribundy, a po jutrze u mnie. Uuulala............. Jeszcze zyskam jedną dobę, bo Ania namaczać każe, ale to wszystko mało. Może zadołuję na parę chwil?

Ania, dzięki za słowa otuchy i głos w sprawie dyptamu. Jabłonka przesadzona, nie wiem czy szczęśliwie, na razie nie mam na nią czasu. Zobaczymy czy przeżyje przeprowadzkę. Jeśli tak, będziemy gokomponowywać.

Z odkrytymi korzeniami zamówiłas? Ja bym się jednak sprężyła z sadzeniem po moczeniu....
Bogdzia 07:28, 16 kwi 2013

Pracy masz niemniej niz ja. Późna wiosna to nie wiadomo gdzie ręce włożyc tyle jest roboty. Miłego choc pewnie pracowitego dnia życzę.
agniecha973 07:36, 16 kwi 2013

Ania, róże Bernstein 18 szt. Do tego Gemma, Gartentraume i Twiggy's Rose, ale te już po 3 szt.

Marzena, sprężam się, ale nie wiem czy się wyrobię.

Bogdziu, zaglądnij jeszcze na wcześniejsze str. Czy to myszołów nade mną lata?
Pszczelarnia 10:04, 16 kwi 2013

18 szt. Bernsteina? I cała ta reszta? To nie przeszkadzam w ryciu. Pamiętaj o daniu im (różom) obornika zleżałego. One (róże) naprawdę są bardzo żarłoczne.
Bogdzia 20:12, 16 kwi 2013

Agnieszko trudne zadanie. Sądzac tylko po drugim zdjęciu i rysunku tej częsci białej pod skrzydłami to by na błotniaka pasowało bo inne mają jednak inny ten biały rysunek , ale moze ja sie nie znam ,na pewno aż tak sie nie znam.
agniecha973 22:21, 16 kwi 2013

Dziewczyny, nieszczęścia chodzą parami podobno. Dziś przyjechały byliny od M. Podstolca. To też trzeba posadzić!!! Ale czego ja się spodziewałam, że w lipcu przyjdą? Namieszała ta długa zima okropnie. Takiego scenariusza nie przewidziałam.
Ciekawe o której świta
ewalm 22:26, 16 kwi 2013

A podobno od przybytku głowa nie zaboli. Ale kręgosłup zaboli.
kaisog1 22:28, 16 kwi 2013

agniecha973 napisał(a)
Rodzina dzików czuje się pozdrowiona. Locha (czyli ja ) ryje dalej. Zryłam pół przyszłej rabaty pod róże. Moje dzieci mówią, że bawię się w Minecrafta w realu, bo kwadraciki wykrawam.
...
Drugą połówkę zostawiam warchlakowi na popołudnie, tylko nie wiem czy się da namówić

Malo nie umarłam ze śmiechu!