Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej

Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej

agniecha973 09:33, 24 maj 2013

Jednak był przymrozek. Kwiatki azalii, która miała właśnie kwitnąć brązowe. Oberwały też jedno/dwudniowe listki jednego z rh, lekko straciły kolor zielony.
Madzenka 18:26, 24 maj 2013

agniecha973 napisał(a)
Jednak był przymrozek. Kwiatki azalii, która miała właśnie kwitnąć brązowe. Oberwały też jedno/dwudniowe listki jednego z rh, lekko straciły kolor zielony.

Buuuuu
popcorn 19:32, 24 maj 2013

Buu... u nas nie bylo (na razie?) pozdrawiam!!
gierczusia 23:40, 24 maj 2013

Właśnie czytam ,że towarzystwa dla kłosówka szukasz ... U Madzenki jest , ale jest też w fajnej aranżacji u Bociusia na rabacie tzw kolejowej

Może Cię zainspiruje
Lena 08:08, 25 maj 2013

Agnieszka witaj
Wpadłam zobaczyć co u Ciebie , widzę że żyjesz warzywniakiem Ale to dobrze , wiedzieć co się je
Proszę o więcej zdjęć aktualnych z ogrodu

Miłego leniuchowania
agniecha973 10:31, 25 maj 2013

gierczusia napisał(a)
Właśnie czytam ,że towarzystwa dla kłosówka szukasz ... U Madzenki jest , ale jest też w fajnej aranżacji u Bociusia na rabacie tzw kolejowej

Może Cię zainspiruje

Elu, jestem pewna, że odpowiedziałam Ci wczoraj, ale nie widzę tego postu. Chyba nie kliknęłam "wyślij". Sierotka ze mnie. Napiszę jeszcze raz. Nasadzenia u Madżenki i Bociusia znam, a jakże! Tylko, że próbowałam stworzyć coś ze swoich zasobów, żeby już nie kupować. Na razie w kłosówkę wsadziłąm małe kępki drobnego niskiego goździka, który włąśnie zaczyna kwitnąć na różowo. Nie wiem czy się przyjmie, bo mocno podzieliłam, a to już nie najlepszy czas. Jak to będzie, zobaczymy. Myślałam o czymś niebieskim w tych kłosówkach, bo u Domi ślicznie wyglądały tu szafirki i wymyśliłam, że spróbuję z dzwonkami dalmatyńskimi, żeby coś długo kwitło. Będę kupować dzwonki, bo mają nimi być podsadzone bukszpany w jednym miejscu, to dokupię i tu.
agniecha973 10:35, 25 maj 2013

Lena napisał(a)
Agnieszka witaj
Wpadłam zobaczyć co u Ciebie , widzę że żyjesz warzywniakiem Ale to dobrze , wiedzieć co się je
Proszę o więcej zdjęć aktualnych z ogrodu

Miłego leniuchowania

Strasznie sucho się zrobiło i nie chce popadać. Chmury krążą a deszczu brak. W warzywniaku właśnie najbardziej mi deszcz potrzebny, bo plewić trzeba, a jak sucho, to bardzo źle idzie, bo z wierzchu jest skorupa. Trochę mnie to martwi, bo mam 10 rządków do wyplewienia, a to sporo. Chwasty rosną, czas ucieka
Lena, zdjęć chyba u mnie było za dużo, więc ciut przystopowałam. Poza tym niewiele się zmienia, coś dosadzam, coś wyplewię, ale ogólnie mało się dzieje.
Leniuchowania, mówisz...hmm... dziękuję
gierczusia 13:55, 25 maj 2013

Aaaa ... To już wszystko wiem .. Ale kłosówka mnie kupiła .. Jeszcze jej wprawdzie z niebieskim nie widziałam ale postaram się nadrobić .. Dzięki za inspirację
agniecha973 14:29, 25 maj 2013

Ja jej nie polecam, serio.
bociek 18:21, 25 maj 2013

Ja tez nie jestem wielka fanka klosowki, chociaz teraz wyglada ladnie, ale to tylko chwilowo.

Agniecha, ale masz cudne zagony truskawek. Smaka mi narobilas, ze hej Jeszcze troszke

Przymrozku wspolczuje Co za pogoda