Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe marzenie Mrokasi cz. II

Ogrodowe marzenie Mrokasi cz. II

TAR 13:17, 15 kwi 2025

Aprilu, mnie sie wydawało, ze Ty jednak masz na tarasie jakieś leżadło
mrokasia 13:20, 15 kwi 2025

Ekhm, mnie obojętne ale mam 28.04 zabieg chirurgiczno-dentystyczny więc wolałabym uniknąć spotkania w jakimś większym gronie by nie skupiać na sobie uwagi . Zakładam, że po 3-4 dniach będę się na tyle dobrze czuła by się do Ciebie wybrać ale nie mogę umówić się na sztywno.
April 13:23, 15 kwi 2025

TAR napisał(a)
Aprilu, mnie sie wydawało, ze Ty jednak masz na tarasie jakieś leżadło

No nie, nic się nie ukryje Tak, czasem jest wystawiana leżanka/sofka taka domowa, z której najczęściej korzystają koty No i czasem emuś. Mi się nie zdarzyło.
April 13:23, 15 kwi 2025

mrokasia napisał(a)
Ekhm, mnie obojętne ale mam 28.04 zabieg chirurgiczno-dentystyczny więc wolałabym uniknąć spotkania w jakimś większym gronie by nie skupiać na sobie uwagi . Zakładam, że po 3-4 dniach będę się na tyle dobrze czuła by się do Ciebie wybrać ale nie mogę umówić się na sztywno.

Luz, zdzwonimy się Choć większego grona wprawdzie nie planowałam Ale rozumiem. No i u mnie nigdy nie wiadomo, zdarzało się, że z jednego gościa robiło się 10 osób
DariaB 14:00, 15 kwi 2025

Kasiu urocza wiosna, dobrze widzę, że wielosił się zbiera do kwitnienia? Wjazdowa bardzo fajnie wygląda, tam rosną graby? Też miałam takie siewki przy ciemierniku, niestety musiałam go przesadzić i te siewki pewnie padną.
Eupraksja 14:57, 15 kwi 2025

Cudnie u Ciebie Kasiu, uwielbiam te wiosenne kwiaty, zresztą każde uwielbiam, ale te są najbardziej wyczekane
Magara 00:13, 16 kwi 2025

mrokasia napisał(a)

No to nie wiem co robić... ale jakoś nie mogę zrozumieć czemu one w gruncie miałyby się zmarnować a w doniczce przeżyć?

Może te siewki ciemierników uważają się za gwiazdy, każda jedna? I tłumu innych aspirujących gwiazd wokół siebie nie trawią? Wolą umrzeć niż przegrać? Nie mam doświadczenia w influenserskim świecie ale tak mi się jakoś byt siewek ciemiernikowym skojarzył
April 07:10, 16 kwi 2025

Kasiu, to nie chodzi o to że siewki ciemiernika w gruncie nie przeżyją a przeżyją w doniczce. Chodzi raczej o rozdzielenie siewek i przesadzenie w miejsce gdzie będą miały więcej miejsca na korzenie. W przeciwnym razie się wzajemnie zagłuszają i nie przeżywają albo przeżywają pojedyncze osobniki.

Chociaż idea Magarki też jest ciekawa I prawdę mówiąc dość zbieżna z tym co napisałam
mrokasia 08:44, 16 kwi 2025

April napisał(a)

Luz, zdzwonimy się Choć większego grona wprawdzie nie planowałam Ale rozumiem. No i u mnie nigdy nie wiadomo, zdarzało się, że z jednego gościa robiło się 10 osób

Cmok!
mrokasia 08:47, 16 kwi 2025

DariaB napisał(a)
Kasiu urocza wiosna, dobrze widzę, że wielosił się zbiera do kwitnienia? Wjazdowa bardzo fajnie wygląda, tam rosną graby? Też miałam takie siewki przy ciemierniku, niestety musiałam go przesadzić i te siewki pewnie padną.

Taaak, to wielosił taki wyrywny .
Na frontowej mam graby. Lubię tę rabatę. Fobrze wygląda o każdej porze roku.
Trzymam kciuki za Twoje sieweczki.