Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Puste pole z wysepką kwiatową

Puste pole z wysepką kwiatową

GabiK 10:32, 14 gru 2011

Pięknie i nawet za płotem pięknie wygląda.
Pszczelarnia 10:36, 14 gru 2011

Elu, a propos snów. Tak się zasugerowałam, że dzisiejszej nocy i ja miałam sen: ja z Danusią naszą na krytym basenie mieszczącym się w Bilbliotece Uniw. Warszawskiego. Bardzo warszawskie klimaty dookoła.
Elfik 17:59, 14 gru 2011

Kochani, nie wiem, czy dziś pogadamy, bo ostatnio mój net chodzi podpierając się kosturem...
Za to ja już na chodzie na 4-tym biegu. A to, że udaję, że dźwignąć nie mogę, to tylko taki babski wybieg, i tak wszystko się wyda na wiosnę, bo mam do przeniesienia cały kompostnik z pola na ogród.
Danusiu , Agnieszko, Rafałku, Gabrysiu, GabiKu – aura temu zdjęciu „pomogła”... Zdjęcia mają to do siebie, że wszystko wygląda ładniej niż jest w istocie...
Krysiu – a jakiż Ty katalog wzorów sporządzasz? Pękam z dumy, że się tam znalazłam....
Zbyszku – cieszę się z Twoich odwiedzin, wysoko mi stawiasz poprzeczkę – nie przeskoczę! A tak w ogóle, to ja mam ostatnio ciągle jakieś kłopoty ruchowe – przez Ciebie też, bo tak Ci te nogi wystają z leżaka, że gdziekolwiek się ruszę, to wszędzie się o nie potykam. Ale tak ładnie wszędzie wierszem zagajasz, że Ci wybaczam... Nie myśl, że u Ciebie nie byłam... Bo troszkę byłam, ale net mi się często zrywa, zdjęcia otwierają się godzinę... Ale i tak wiem to, co najważniejsze: że się słuchasz żony i robisz to, co ona chce. I to mi się bardzo podoba w Twoim ogrodzie
Ewuniu – prawda, jak to przyjemnie śnić o Danusi? Ale ja Ci swojego snu nie opowiem, w sercu go noszę, bo był... taki tkliwy i sentymentalny...
A co do lepienia pierogów – co tam krzyże! Ważne są sprawne łapki. Zapowiadałam, że uszka będą przy Mozarcie – jak przyszło co do czego, były przy Patsy Cline... Ja jej nie słucham..., ja ją chłonę! Nawet się nie obejrzałam, jak uszka były gotowe. Fociłam dla córci, ale niech tam! udostępnię...

an_tre 18:17, 14 gru 2011

elkatei napisał(a)

Talent masz w łapkach, żebyś mieszkała bliżej, to nie martwilabym się o uszka do barszczyku wyszły Ci takie mniamniuchne i jak ich duuuużo!!
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
an_tre 18:18, 14 gru 2011

elkatei napisał(a)
Halo, Ogrodowiczanie!
Odczyniamy zimę!
Proszę nastroić gardziołka i wydzierać się ze mną...
Śpiewamy piosenkę Maryli Rodowicz:
"Ale to już było...
I nie wróci więcej..."
Zdjęcie jest z 17 października 2011

Elu jak w baśni....
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Juzia 18:43, 14 gru 2011

Ale piękny ogród...
GabiK 19:04, 14 gru 2011

Elu, jakie misterne uszka. Łapki masz bardzo sprawne.

Wyobraziłam sobie Ciebie potykającą się o Zbyszka...
siaaska 19:07, 14 gru 2011

Elu to nie pierogi To pierożki Misterna robótka
barbara_kraj... 19:15, 14 gru 2011

I pomyśleć, że ja jeszcze nigdy uszek nie lepiłam!
Z zazdrością patrzę na ilość i precyzję wykonania
EPODLAS 20:09, 14 gru 2011

Oszroniony ogród wygląda cudnie. Jakby był posypany cukrem pudrem, a uszka wyglądają całkiem apetycznie. Widzę i słyszę naokoło, Święta naprawdę są blisko.