Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Puste pole z wysepką kwiatową

Puste pole z wysepką kwiatową

Bea 21:27, 05 sty 2012

hania napisał(a)
nie mooooogę !! nie pamiętam kiedy tak się uśmiałam ,jesteście niemożliwe....ale sposoby dobre

Witam.
Faktycznie niesamowite sposoby, ale pozwolę sobie dodać jeszcze

kawałki materiału nasączone pastą do podłogi lub denaturatem.

Efekt jak po zastosowaniu pozostałych czyli na jakiś czas poszły sobie lub zaczęły kopać nowe kopce
alinak 21:28, 05 sty 2012

muszę wam opowiedzieć jak mama znajomej poprosiła syna żeby petardami wypłoszył krety z grządki gdzie rosły ogórki . kupił duże żeby huk był porządny . huk był ale grządka z ogórkami wybuchła z hukiem do góry wyrywając ogórki z pędów . była bomba niezła .
a potem ani kretów , ani ogórków
Elfik 21:28, 05 sty 2012

Ania! Ty najpierw gdzieś w polu wypróbuj, po co masz ogród na nowo urządzać?! Szkoda, bo piękny!
Bea - ile ja już szmat upchałam nasączonych terpentyną i nitro! Na wiosnę przy spulchnianiu rabat wyciągały mi się te szmaty, śmierdziały dalej, a krety ryły naokoło... No i nie wiem, czy te opary roślinom nie szkodzą. Ja zaczynam w te kupy od fretki wierzyć... Tam, gdzie wkopałam, nie ryły na nowo...
kaisog1 21:29, 05 sty 2012

alinak napisał(a)
muszę wam opowiedzieć jak mama znajomej poprosiła syna żeby petardami wypłoszył krety z grządki gdzie rosły ogórki . kupił duże żeby huk był porządny . huk był ale grządka z ogórkami wybuchła z hukiem do góry wyrywając ogórki z pędów . była bomba niezła .
a potem ani kretów , ani ogórków

hahahhahahahahhaha
EPODLAS 21:31, 05 sty 2012

A może tak czołg sprowadzić od wojska. Jak by tak huknęło to by się chociaż na rok wyniosły. Ja aż się boję. Mieliśmy jutro jechać na działkę, ale pogoda nawaliła. Już widzę te czarne górki wszędzie.
monteverde 21:32, 05 sty 2012

dobre, w chwastach zastosuję no może i u kogoś na polu, one są krótkie jakieś 7 cm maja
Elfik 21:38, 05 sty 2012

EPODLAS napisał(a)
A może tak czołg sprowadzić od wojska. Jak by tak huknęło to by się chociaż na rok wyniosły.

Bożenko, ja mam o rzut beretem Zakłady Zbrojeniowe z poligonem doświadczalnym. I od czasu do czasu "rąbią"! Ale moje krety chyba stosują zatyczki do uszu...
Krys 21:38, 05 sty 2012

Dziewczyny nie mogę z Was ,uśmiałam się ,że aż mi moje bolące kręgi szyjne odwrotnie się przekręciły.
Z kretami współczuję,mój Hiro na naszą działkę ich nie wpuszcza.
jotka 21:42, 05 sty 2012

No, ale się straszno na Ogrodowisku zrobiło! Jedni jakieś nieznane grzyby przyrządzają na kolacje, inni bawią się petardami.... A ja każdego dnia z rana sprawdzam liste obecności, czy wszyscy zdrowi?

Wole już jak pokazujecie kwiatki i Wasze piękne ogrody, to mnie najwyżej w dołku ściska z zazdrości, a nie ze strachu ....
kaisog1 21:44, 05 sty 2012

Jolu - te dwie rzeczy: petardy i grzybki to jedna osoba robi Nasza Aneczka To taka dziewczyna do garnuszka i wybuszka