Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Puste pole z wysepką kwiatową

Puste pole z wysepką kwiatową

Milka 21:17, 28 sty 2012

Elfiku! Zamiast dotrzymywać twoarzystwa M. ja biegam po twoim ogrodzie i czytam wątek. Super nazwa i pięknie tam! Hortensje boskie. Zaraziłam się od was i też je chcę,. Nie wiem dlaczego ich do tej pory nie za bardzo lubiłam
barbara_kraj... 18:30, 30 sty 2012

Elu, co z Tobą? Zamarzłaś?
Elfik 19:10, 30 sty 2012

barbara_krajewska napisał(a)
Elu, co z Tobą? Zamarzłaś?
Hi hi, Basiu, ja tylko u siebie się zahibernowałam... Ja ostatnio w świecie bywam , tzn. oglądam Wasze ogrody... A i tak zaległości nie maleją, mam wrażenie, że rosną...

Gabrysiu - nie będzie jajka z niespodzianką, bo tę cebulę hipka mam już parę lat. To chyba Minerva, ale pewności nie mam. W ubiegłym roku nie zakwitł, a w tym roku robi się coś strasznie długaśny, a pąki małe . A hiacynty już przekwitają
barbara_kraj... 19:19, 30 sty 2012

No masz rację Elu, tego Ogrodowiska nie da się już ogarnąć. Nawet Sebek o zaległosciach coś wspominał))
noemi 20:07, 30 sty 2012

Potwierdzam, że ciężko nadążyć, tyle nowych wątków... jak włączę komputer, to wieczór mija nawet nie wiem kiedy a " chodzi za mną " ciasto drożdżowe , chyba wypróbuje ten przepis z naszej "ogrodowiskowej książki kucharskiej" to zmykam i pozdrowienia przesyłam
Sebek 20:40, 30 sty 2012

barbara_krajewska napisał(a)
No masz rację Elu, tego Ogrodowiska nie da się już ogarnąć. Nawet Sebek o zaległosciach coś wspominał))

No szczerze to dni powszednie nie nadążam - i raczej tak zostanie do ferii
AgnieszkaBK 22:55, 30 sty 2012

Elu, wpadam z rewizytą Ponownie zwiedziłam Twój ogród i ponownie go podziwiałam, bardzo mi się podoba, hortensje przepiękne no i klimat taki jak lubię. Zaglądałam... zaglądam... i będę zaglądać
Elfik 23:18, 30 sty 2012

Magdusia - rób ciasto bez stresu! Jest "zawszeudającesię" . Robiłam go już kilka razy, jest pyszne!
Sebciu - im zima straszniejsza, tym więcej ogrodów przybywa... Jak przyjdzie wiosna, każdy będzie wolał każdą chwilę wykorzystać w ogrodzie, niż przy kompie siedzieć...
Agnieszko - dziękuję - urody moim hortensjom nie ujmuję, ale będąc u Ciebie, i oglądając Twoje śliczne zdjęcia pomyślałam sobie, czemu i ja nie zaklinam tej piekielnej zimy... I przeleciałam przez katalog swoich zdjęć... i nie znalazłam nic, co by było warte pokazania w ogrodzie. Za to zdjęć pojedynczych kwiatów mam bez liku.
malgocha1960 06:53, 31 sty 2012

Dziewczyny,a gdzie jest ta ksiązka kucharska?
sylllwia 07:27, 31 sty 2012

Tutaj są różne nasze przepisy
https://www.ogrodowisko.pl/forum/36-ogrodowa-kuchnia