Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Matka 11:43, 12 wrz 2011

Właśnie, Safoya, jak Twoje malusie bukszpanki te co wsadzałaś?jak się mają?Danusiu, przepraszam że o to pytam w Twoim wątkujuz uciekam

Safoya 11:47, 12 wrz 2011

Bogda No rosną pięknie. Wklejałam nie raz zdjęcie. Cyknę jakieś akutualne jak będę mogła

Stwieram, że to nie ze skąpstwa, bo taka nie jestem. Raczej mamy wiele innych wydatków i nie mogę sobie obsadzić od razu ogrodu dorosłymi egzemplarzami cisów i bukszpanów. Poczekam - niech urosną
Matka 12:03, 12 wrz 2011

Safoya napisał(a)
Bogda No rosną pięknie. Wklejałam nie raz zdjęcie. Cyknę jakieś akutualne jak będę mogła

Stwieram, że to nie ze skąpstwa, bo taka nie jestem. Raczej mamy wiele innych wydatków i nie mogę sobie obsadzić od razu ogrodu dorosłymi egzemplarzami cisów i bukszpanów. Poczekam - niech urosną

Safoyka, ja mam to samo!też mam mnóstwo innych wydatków plus 3 malców-a to są koszty nad kosztamii na ogród poprostu często gęsto nie starcza!więc się nie przejmuj w końcu te nasze malizny kiedyś urosną!kiedyś...ba...już niedługo-bo czas tak szybko leci...
Safoya 12:12, 12 wrz 2011

Ja się tylko martwię, że z czasem moja uroda jest odwrotnie proporcjonalna do urody mojego ogrodu
Dobrze, że jest się czym cieszyć
Pwl 12:16, 12 wrz 2011

gardenarium napisał(a)

Nareszcie widzę tulipanowca! skrycie czekałem na takie ujęcie super tak z dołu
Martek 13:00, 12 wrz 2011

Laur przywołał wiosnę .Słońce w hortensjach,że w pełni lato ...Jest się czym cieszyć .Piękne zdjęcia Danusiu
"Nie popadać w kompleksy,nie popadać w kompleksy,nie popadać w kompleksy ...! "))))))))))))))))))
boguslaw_r_ 14:16, 12 wrz 2011

Za każdym razem kiedy tu jestem mam" doła " ale nie przestaję podziwiać
popcorn 14:23, 12 wrz 2011

Popadać, popadać
pięknie jest. Jak zawsze A te hortensje... mmm

A u mnie krokusy wylazły, mają po 4-5 cm... to normalne Danusiu??? chyba nie... jabłonka zakwitła końcem sierpnia (zero owoców, zmarzły w maju), wrzośce kwitną teraz... koniec świata idzie

pozdrawiam,
Karolina
Gardenarium 16:06, 12 wrz 2011

Nie popadać

Co do urody odwrotnie proporcjonalnej - na to się już nie patrzy jak piękny jest ogród

Instagram Ogrodowiska
marzena 17:41, 12 wrz 2011

boguslaw_r_kucharski napisał(a)
Za każdym razem kiedy tu jestem mam" doła " ale nie przestaję podziwiać

no, to ja oczywiście, też podziwiam styl ogrodu Danusi - ale wyobraź sobie, ze nigdy nie mam 'doła' i nie zazdroszczę ( taki mam charakter widać ) , ale traktuję te wizyty w ogrodzie 'nie tylko bukszpanowym' jako inspiracje dla siebie i bank pomysłów do swojego ogrodu ! oczywiscie wybieram to, co wg mnie odpowiada charakterowi mojego ogrodu...
no, tak to jest u mnie...