Bogda No rosną pięknie. Wklejałam nie raz zdjęcie. Cyknę jakieś akutualne jak będę mogła
Stwieram, że to nie ze skąpstwa, bo taka nie jestem. Raczej mamy wiele innych wydatków i nie mogę sobie obsadzić od razu ogrodu dorosłymi egzemplarzami cisów i bukszpanów. Poczekam - niech urosną
Safoyka, ja mam to samo!też mam mnóstwo innych wydatków plus 3 malców-a to są koszty nad kosztamii na ogród poprostu często gęsto nie starcza!więc się nie przejmuj w końcu te nasze malizny kiedyś urosną!kiedyś...ba...już niedługo-bo czas tak szybko leci...
Laur przywołał wiosnę .Słońce w hortensjach,że w pełni lato ...Jest się czym cieszyć .Piękne zdjęcia Danusiu
"Nie popadać w kompleksy,nie popadać w kompleksy,nie popadać w kompleksy ...! "))))))))))))))))))
Popadać, popadać
pięknie jest. Jak zawsze A te hortensje... mmm
A u mnie krokusy wylazły, mają po 4-5 cm... to normalne Danusiu??? chyba nie... jabłonka zakwitła końcem sierpnia (zero owoców, zmarzły w maju), wrzośce kwitną teraz... koniec świata idzie
no, to ja oczywiście, też podziwiam styl ogrodu Danusi - ale wyobraź sobie, ze nigdy nie mam 'doła' i nie zazdroszczę ( taki mam charakter widać ) , ale traktuję te wizyty w ogrodzie 'nie tylko bukszpanowym' jako inspiracje dla siebie i bank pomysłów do swojego ogrodu ! oczywiscie wybieram to, co wg mnie odpowiada charakterowi mojego ogrodu...
no, tak to jest u mnie...