Martek
14:16, 13 wrz 2011

Hmm ,zawsze lepiej zaznaczyć .To nic życzę dobrej pogody,a może te odmiany są silne !
Ja myślę,że takim głównym marzeniem Danusi jest,żeby w polskich ogrodach był jakiś ład .Tzn.ład w sensie ,żeby dbać o nasze otoczenia ,zarażać tym innych ,chociażby najbliższych sąsiadów i jeśli się udało to w takiej skali jak tu piszemy i tworzymy na forum to jest Jej osobisty sukces .
Już dano właściwie można by pogratulować Danusi tylu "uczniów".
Ma swój styl i jeśli komuś się spodoba "Otworzyła"go dla wszystkich .Jednak jak słusznie zauważyłaś Safoya od podobania do realizacji ,kopiowania ,potrzebna jest tajemna wiedza ,a nie każdy ją posiada
no wszystko fajnie ,tylko żebyście wszyscy nagle nie mieli takich samych ogrodów ...troszkę inwencji własnej mości państwo . myślę że Danusia mnie poprze . ważna oryginalność a nie powielanie .nie wszędzie pasują kulki i stożki- nie prawdaż
Ja mam ochotę się wyłamać. Werbenę, bukszpany, hortensje, trawy, róże, żurawki, biel, błekit fiolet i krem pokochałam jeszcze przed ogrodowiskiem. To trendy, które do nas docierają w ogromnej mierze dzięki Danusi, ale na świecie są doskonale znane. Zanim przyszłam na ogrowisko miałam folder napchany inspiracjami. Po prostu oniemiałam jak zobaczyłam ogród kogoś kto na małym metrażu ma esencję tego wszystkiego.
Kurczaki ja je już posadziłamNie miały być mało widoczne, więc są w dość wyeksponowanym miejscu. Zakopane i przykryte korą. Nawet nie pamiętam gdzie dokładnie.