Aniu, podziwiałam też Twoje zdjęcia na ogrodach wg koloru, i na Twoim wątku lodowatą zimę. Tak ładnie to fotografujesz, że tylko patrzeć jak pokażesz zdjecia śniegowych gwiazdek...czy one jeszcze istnieją jak kiedyś, czy to tylko płatki śniegowe? Podpatrz i nam pokaż.
Basiu, nie wiem czy jest sposób na zło...ale człowiek poszukuje miłości, wiec czemu sam czyni zło, i to głównie dla pieniędzy? Ostatnio obejrzałam wiele filmików w internecie i sporo nowinek o badaniach naukowych, które nie zawsze służą poprawie życia na ziemi, teraz tez dobiega mnie głos z telewizora o produkcji broni biologicznej, niedawno widziałam w tv film o losach człowieka w II wojnie światowej, do tego
szara zima z szarym niebem.
A jednak mamy szczęście, że nie byliśmy świadkami wojny, że mamy dostęp do wiedzy i techniki, wiosna dla nas rozkwita i pachnie, zioła, kwiaty i owoce są w zasięgu naszych rąk, i mamy tyle wyborów, więc musimy szukać tylko tego co dobre, i nie dać się zimowej depresji. Czytam teraz dużo, bo jak się zaczną ogródki, to czas będzie tylko dla nich.
Też staram się jeść zdrowo, staram się z różnym skutkiem, bo jak mam odeprzeć zimową depresję, wczoraj pomogły mi cytrynowe wafelki, bez wchodzenia w szczegóły, co w nich jest szkodliwego.
Karolino, lubię patrzeć na padające płatki śniegu szczególnie w świetle lamp (Kajtek też, lizaczki dla Ani asc), ale tęsknię za błękitem nieba. W poszukiwaniu ładniejszych oblicz zimy, robię fotki które chwalisz, a ja swoje wiem.
Pozdrawiam Was serdecznie.