Zatraciłem się bez reszty w Twoim pięknym, dojrzałym i dopracowanym azylu Jestem pod wielkim wrażeniem efektu jaki osiągnęłaś Można tu zapomnieć o całym świecie Pięknie
Cudne róże, piwonie i cały ten gąszcz, jak ja to lubię.
Zrobiłaś syrop z kwiatów bzu? My już od dzisiaj pijemy, pyszności, na razie użyłam pospolitego, bo jego kwiaty już zaczynają przekwitać, ale odmiana Aurea zaraz będzie kwitła i ma dużo baldachów. Ciemny mam malutki, Black Lace - nie ma jeszcze kwiatów.
Przemku, dziękuję, rumienię się. Renato, wybiorę się więc tam w któryś dzień. Gabrysiu, powiem, że głowię się od tygodnia, czy robić z tego ciemnego, nigdy nie robiłam ze zwykłego i nie będę mieć porównania czy wyjdzie z tego coś zjadliwego, ale zrobię, może dziś nawet.
Agata bez czarny ponoć taki sam daje efekt jak zwykła odmiana .ja teraz zarobiona na amen o forum zapomniałam.......ale jutro skocze na kwiaty bzu ....pozdrawiam
Alinko, cóż to za roboty sobie wymyśliłaś, muszę zaglądnąć do Ciebie, ja zrobiłam dwa syropy z swojego ciemnego i z zielonego, będę porównywać jak dojdą.