Moja Droga miałaś ostro pracować jak zarobisz na nowe kwiatki? Ja mam urlop i czekam na fachowców, ktorzy jak zwykle się spóźniają, więc mogę sobie w ogroddowisku pobudzować
Aniu zdjecia bardzo ciekawe. No juz faktycznie fama poszła gdzie najlepiej jeśc dają i możesz się spodziewac coraz to nowych gatunków. Śniegu u Ciebie nie brakuje. Everest szczęsliwy.Tak myślę że już masz sporo gatunków zaliczone na zdjęciach.
Irenka......zmyłaś się wczoraj po gentelmeńsku i teraz się pytasz o imprezkę..... my to prawie do rana balowaliśmy...a jutro to http://www.kiczeraski.pl/snow-show-weekend
Ja tańczyć nie potrafię ale lubie W myśl zasady nie mam wprawy mam fantazję
A ptaszki obserwujemy za oknem....więc obserwacja i Pan Google, a teraz nieoceniona pomoc Bożenki..... W każdej dziedzinie wskazana dociekliwość i rozwijanie horyzontów.... Dzięki temuy pokusiłaś się o dom nie będący standardem najpierw siedo neigo dobrze przygotowałaś, a konstrukcje to nie twoja dyscyplina..tak przynajmniej zrozumiałam. I poparz jaki efekt powalajacy na kolana napewn mnie...a teraz uciekam..... bo mi urząd zamkną.