Kobiety...ja zmieniam orientacje seksualną Jak budzi , duzi...tyle komplementow to nie usłyszałm chyba od facetów przez ostatnie 10 lat.... I chyba przestanę wstawiać kwiatki, a zacznę siebie
Ale niestety muszę wstawi fotki mojego M bo już neicierpliwie doputuje czy wybrałam coś z tego co dzisiaj robił...a dziś z powodu mrozu i śenigu pojawiło się dużo gosci w barach i restauracji. Ogródki piwne były oblegane przez kosy i szpaki..... poszły wszystkie jabłka.
To wstawiaj dokąd jestem bo zawsze najciekawsze wstawiasz jak idę spac.
Bo w dzień nie mam czasu....pracuję i tylko jednym oczkiem zesuje na ogrodowisko,a w nocy już luzuję... za to rano masz co poczytać To jak poranna gazeta
Posegregowałąm z grubsza i wstawiam........ale ptaki prawdziwe, a nie siebie niebieskiego ptaka ...
M wyczytał, że gniazdo bociana może ważyć nawet tonę!!!!
Aniu, jak zwykle mnóóóóstwo się u Ciebie dzieje przez dzionek cały! Staram się być na bieżąco, czytam Twój wątek zawsze z uśmiechem na twarzy, bo Tobie humoru nie brakuje, co widać w każdym wpisie . Odwiedzenie Twojego ogrodu to gwarancja poprawy humoru, nawet jak nie był bardzo zepsuty .
Teraz wiem, dlaczego Twoje zdjęcia są takie piękne To zasługa Twojego M. Pogratuluj mu ode mnie
Mnie też sfocił..daltego dobrze wyszło.......i wyszła laska...........Robi mi tak fotki jak chciałby abym wyglądała
Moje zblizenie to dzieło mojego synusia.