obejrzałam zdjęcia ptaszków; u ciebie to już wszystkie z okolicy się stołują!!
wiedzą gdzie smacznie i wesoło
rabaty kwiatowe takim kwieciem ukwiecone, ze chyba wszystkie hurtownie wykupione
Moje pierwsze zamówienie na wiosnę 2012 przyszło..czyli hortensja drzewiasta Hayes Starburst
i sadzonaka ostrogowca i biała ostróżka...... Na ostrózki to jestem pies.... w cenie jednej przesyłki wiec sie skusiłam, chociaż swoich cała paczke nasion wysiałam.... Ostróżek nigdy dość Zwłaszcza, ze są krótkowieczne ....
Jak się juz jest na takiej wysokosci to puscic się to mnie się wydaje ze juz małe piwo. Ja mam okropny lek wysokosci i jak się znalazłam np na trzech koronach to tak się bałam tej wysokości że az mnie coś pchało żeby skoczyc i zmniejszyc ta odległośc od ziemi, tak że gdybym ja się znalazła na takiej wysokosci to skoczyłabym w dół pewnie nawet bez zabezpieczeń.
Jak się juz jest na takiej wysokosci to puscic się to mnie się wydaje ze juz małe piwo. Ja mam okropny lek wysokosci i jak się znalazłam np na trzech koronach to tak się bałam tej wysokości że az mnie coś pchało żeby skoczyc i zmniejszyc ta odległośc od ziemi, tak że gdybym ja się znalazła na takiej wysokosci to skoczyłabym w dół pewnie nawet bez zabezpieczeń.
A ja jestem idealna kandydatka na teściową..... jak się ucapię to już za nic sie nie puszcze
Zupełnie jak w starym dowcipie:
Za oknem wisi kobieta, trzyma się kurczowo parapetu i wrzeszczy! Mężczyzna stoi
w mieszkaniu i wali ja młotkiem po palcach.
Przechodzień: Panie, czemu pan tak katuje te kobietę?!
Mężczyzna: Jaka kobietę?! To moja teściowa.
Przechodzień: Ale się cholera ucapiła!