Mala_Mi
21:24, 27 mar 2012

Bożenka, ja się na rh nie znam za bardzo.... ale ogólnie wygladaja ładnie..tylko na jednej odmianie i 1 szt listki od spodu są przyrudziałe. Kilka gałązek w transporcie się ułamało

Z parkingu też je pochowalismy potem, podzielone na odbiorców w zaciszne kątki lub do garażu, szklarni.... bo wiatr by je zmaskarował.... zostały się tylko te wielkie..ale ich nic nie wywróci

Łał ,łał.....ale bede mieć festiwal na maj

Co prawda pisałam, że o cenach nie rozmawiam, ale odpowiem, że te wielgachne, gęściutkie, zdrowiutkie.... kupiłam je za 245zł /szt. jest to Nowa Zembla i Helsinki .... to są wielkoludy ..... i tak gęstych rh to nigdy w żadnej szkółce nie widziałam. Te w 15 litrowych donicach kupowłam po 49zł.... też jest już kawałek krzaka...a resztę w 5 litrowych

Pozostałe maja też dużo paków... niektóe listki sa z lekka "pokarbowane" ale przygladałam sie ostatnio w szkółce ...to tam też tak niektóre mają....
Denerwowałam się co przyjedzie, bo inaczej sie kupuje dla siebie ,a inaczej dla innych....... jednym słowem stres.
Moja lista to poza 2 wielkoludami:
Cuningham, Eskimo. Catewbiense album, Haga, helsinki. Mieszko (ten powinien iść do Dąbrówki), Ohieimb Voislowiz, Roseum elegans, Franczeska, Pohjol`S, Nowa Zembla, Heliki....10 modrzewnic, 3 azalie i 1 kalmia.
Będą jeszcze Ledikenense i Keremsinki, ale to z inneg oźródła...jadę po nie w piątek

Szok, szok...nawet dla mnie..... jutro zrobię foto w zbliżeniu