Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

Mala_Mi 23:02, 27 mar 2012

Bogdzia napisał(a)
Ale macie ubaw. kto inny zamawiał , kto inny bedzie je miał, ci co nie zamówili załują a do mnie w tym tygodniu przyjeżdza ta szalona przemiła kobieta i ja będę miała najlepszy ubaw.
A wiesz Aniu ze przepraszałas mnie za napisanie wieńce zamiast wianki a mój brat to przeczytał i powiedział ze to ja tak wczesniej napisałam. Nie miałam czasu poszukac ale to bardzo możliwe że Ty tylko po mnie powtórzyłas. No i teraz muszę Ci oddac przeprosiny. Ale ubaw.

I jedne i drugie są okągłe O pomyłke nietrudno, zwłaszcza jak człek biega z wywieszonym ozorem po ogródkach ogrodowiskowych.....
Jak też się pomyliłaś....to jest już nas dwie.....

Dziś była w wątkach tylko szpiegiem z krainy deszczowców..nawet się nie wpisywałam, bo idę spac
Wrażenia muszę uspokoic

Ależ to zrobiło wrażenie....tyle rh na moim podwórku .......

an_tre 23:14, 27 mar 2012

Fotorelację obejrzałam i podziwiałam Aniu żyjesz w niezłym tempie pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Madzenka 23:20, 27 mar 2012

I jeszcze nas trzyma to wrażenie i spać nie możemy. A ja jutro musze wcześnie wstać bo o 9:00 musze być w Krakowie, a to już rzut beretem od Ciebie
Pszczelarnia 23:58, 27 mar 2012

Ania, i ja wpadłam do Ciebie zobaczyć, choć z nawału roboty (dziś jeszcze siałam i okna myłam) zapomniałam, że czytam także o swoich 15 szt. (RH+azalie). I teraz się przeraziłam, bo miejsce znalazłam już dawno, patyki wbiłam i patrzę, jak świeci tam słońce. Dzięki za inicjatywę i rozmach. Teraz deszczu trzeba jak nic.

Dobranoc, fajna Koleżanko!
monteverde 01:34, 28 mar 2012

Aniu dopiero przeczytałam relację, jestem w O., i tu mam starego kompa który chodzi jak przysłowiowa krowa, 5 godzin siedzę i zaledwie 5 ogrodów dzisiaj zaliczyłam zakupki są superaśne już nie mogę się na nie doczekaćjesteś kochana kumpela Twoje wypasione olbrzymy jak zakwitną będzie raj
Mala_Mi 08:13, 28 mar 2012

Ewuś moje okna bedą takie jakie są chyba do lata ...... człowiek sie nei rozdwoii.....trzeba wybierać

Anuś - jak komp nie chodzi to pora sie wyspać.....
Bogdzia 08:13, 28 mar 2012

Pomału wszyscy właściciele rh przyznaja się do zakupów i juz widac dla kogo kupowałas. Teraz kazdy patrzy na zdjecia i myśli ,,tam są moje". ja tez tak myslę bo cztery są moje.
Miłego dnia Aniu.
Wieloszka 08:31, 28 mar 2012

Ja też obejrzałam fotorelację i żałuję, że to moje rh nie stoją na Twoim podjeździe Aniu . Te olbrzymy naprawdę imponujące - też nie lubię czekać latami na efekt. Ot taka wada, brak cierpliwości . podziwiam Cię, bo nie lada zadanie przyjęłaś na siebie - zamówienie roślin dla tylu osób, teraz dopilnowanie, żeby każdy odebrał swoje - życzę Ci duuużo siły, żeby ogarnąć to wszystko !
abiko 08:58, 28 mar 2012

Hahaha Ania a te 5 zapomnianych to pewnie moje)
abiko 08:59, 28 mar 2012

Zuza napisał(a)
Aniu nie wierzę ale chyba na Twoim podjeździe stoją także moje rhododendrony!!
Zamawiane były u Ciepluchy przez Agnieszkę B. prawda?? Tzn ja zamawiałam przez siostrę a ona przez Agnieszkę! I siora mi dzisiaj napisała, że są już w Rzeszowie i teraz trwają kombinacje jak je odebrać od Ciebie- tzn tak sądzę, że od Ciebie. Jeśli to prawda to świat jest niesamowiecie mały!!
Z moich tam jest Gold Buket, azalia chanel, doloroso, dwa jakuszmańskie: Astrid i S, COK i jeszcze kilka innych- zgadza się? Masz tam takie? Ale bym się śmiała gdyby to sięokazało prawdą
Pozdrawiam serdecznie!

dubel