Mala_Mi
16:16, 31 mar 2012

Próbuję nadrobić swój wątek.
Agnieszka, nie martw się, twój kierunek jest przeze mnie czasami uczęszczany...... wiec będzie napewno okazja. Przepraszam, że uprzedziłam na ostatniąchwilę, ale do końca nie była pewna jakie plany podróży będą. Poza tym jakbyś sie nastawiała na gosci, to ghościom byłoby głupio po godzinie powiedzieć do widzenia..a tak było rekonesansowo-niezobowiązująco

To jest fenomen ogrodowiska.....tematów do rozmów zawsze jest za dużo, a czasu za mało...... Zbysiu, Aldonka, Agnieszka, Bogdzia..... pierwsze spotkanie i tematów do rozmów wiecej niż z niejedną najlepsza koleżanką

Tak to jest ten fenomen ludzi z OGRODOWISKA.....wszystko łaczy i praktycznie nic nie dzieli

Wracajac od Agnieszki podziwiałam te głazy i kamienie powyciągane z pół.. ja za to płacę cieżkie pieniądze..a tam to lezy jako rzecz niechciana ....
Foto ze spotkania jeszcze jedno.... w sumie były tylko 3 zdjęcia... więc więcej nie ma co pokazywać

Wpraszam się na parapetówkę do Agnieszki ....wtedy bedzie kiełbasa na patyku i więcej fotek

Ale na to trzeba poczekać