Aniu, dziękuję bardzo, że pomachałaś Moje miasto mijałaś chyba wczesnym rankiem Fajne zdjecie.Mam nadzieję, że nastepnym razem znajdziesz czas, żeby mnie odwiedzić W naszej oklolicy jest dużo bocianów. Nawet jest sławna w Polsce wioska bociania. Aniu, a moze te pierwsze siedzące bociany chciały Ci powiedzieć, że czas zwolnić obroty i trochę odpocząć Jesteś wspaniałą, szaloną dziewczyną!!!!!! Nic dziwnego, że tylu Ogrodomaniaków marzy o spotkaniu z Tobą Ciekawa fotorelacja!!!!!! Ty to potrafisz opowiadać!!!!!!!!!
Hanuś...rododendrony w donicach, z wyjątkiem dwóch kopanych z gruntu...... dadzą radę.... mam kupę zakupionych lili, bylin, hortensję, 7 powojników i 11 kwietnia przyjdzie kilkanaście róż.... trawy inne odmiany...pół pokoju w wysianych z nasion...szklarnia, ogród.... wrzosy i wrzośce.... dalie.
Jak tylko wyrobię sie z najpilniejsza robotą to od świtu do nocy mnie nie będzei. Nie było mnie 2 dni i nadążyć nie mogę z wątkami , a ja kzaszyję sie rpze tydzień w ogrodzie...to nawet nie chę myslec
Właśnie, kiedy sadzimy do gruntu kłącza dalii???? Bo nie weim, a mmay zapomniałam się zapytać. Do tej pory kupowałam co roku nowe, po przecenie , a to oznaczało, że sadziłam końcem maja.... W tym roku wykopalam i udało mi sieje przetrzymać ..... dokupiłan nowych i dotałam od mamy (ale karpa...cała reklamówkę zajmuje ) Pisze, że niby od lutego????? Mogę już posadzić ???
Dzięki Asiu, to poczekam jeszcze Te moje przechowywane wyglądaja na lekko zwiędłe..chyba je wsadzę do doniczki, by nie uschły do końca..póki jeszcze wygladają na dobre