Wszystko przeczytałam ale nic juz nie napiszę bo jeszcze mam kilka spraw do załatwienia a rano wyjeżdżam znów do ogrodnika z siostra i bratem . Kolorowych snów Aniu i miłego dnia jutro.
Ania a Ty chyba nie ruszasz sowjego Alfreda z postumentu???
A pola ryżowe ciekawe dokładnie taka sama sytuacja byla u nas w dole drogi. Ludzie kupuja dzialki latem a na przedwiośniu tonęli ... Ale na szczęscie rów melioracyjny blisko to drenaże zrobili.
Cudny Alfredzik
Aniu, u mnie w dalszym ciągu kwitną tylko krokusy i przylaszczki 2 tygodnie mija 20.04 wtedy powinny kwitnąć tulipany, żonkile, narcyzy czekam cierpliwie
Wszystko zrozumiałam po wyjaśnieniach i pokazie odnośnie gleby Niestety trzeba kupować ziemię
Zostawiłam wiadomość u Bogdzi to raz,a u mnie na wątku odpowiedziałam ci na twoje pytanie odnośnie dalii
Miłego tygodnia
Witaj Aniu, u Ciebie jak zwykle sporo nowości - spotkania, zakupy i dużo pracy. Ja nie mam na nic czasu, chyba sobie nie poradzę ze wszystkim. Nakupiłam mnóstwo roślin, a grządki nieprzygotowane. Zapomniałam Ci przekazać, że gość sprzedaje tylko duże bukszpany 60 cm średnicy po 60 zł. Czy jesteś jeszcze zainteresowana?
Piękny ten biały ciemiernik, sprawdź czy są młode siewki? Mój różowy obiecany ma dużo.
Pozdrawiam
Jezusiemaryjo, gdzie?????????
Koło Mielca. Ania chyba nie zauważyła mojego postu???