Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

Mala_Mi 23:20, 14 kwi 2012

monteverde napisał(a)
Aniu jaki Ty masz śliczny ogród, pooglądałam dzisiejszą relację, dzwonek Porzarskiego śliczny tez kupiłam w ty roku ale u mnie nie ma skały napracowaliście się dzisiaj okrutnie, ale na pewno jesteś zadowolona? a co Ci zbywa?

Na razie sadzę, ale coś mi zbedzie napewno A przynajmniej na to sie zanosi Mogłabym gdzieś posadzić, ale te górki z ziemi mnie osłabiają
Mala_Mi 23:23, 14 kwi 2012

Martek napisał(a)
Zamiast torfem ,torsem napisałam i znowu byś nie wzięła tekstu poważnie ))))))))

ja cały czas przestawiam literki Spoko , umiem czytać z literówkami..przyzwyczaiłam sie
Tak glina po rozluzinieniu jest bardzo dobra, widac jak u mnie wszystko szybko rośnie. Ale napracować sie przy tym trzeba...... no i nie da sie posadzić niczego c opotrzebuje drenażu.... przekopać cały ogród ...niemożłiwe..Chyba żę sie ma 100metrów a nie 2900
Martek 23:39, 14 kwi 2012

Kopiesz tylko tam gdzie aktualnie coś masz zamiar wkładać
A mówiłaś,że masz glebowgryzarkę ?Czy pożyczałaś ...?
Daj pokój zawsze jest coś za coś .Spracowane ręce,albo nadszarpnięta kieszeń
Dobranoc i miłej niedzieli
Martek 23:40, 14 kwi 2012

2900 piękna cyfra
aldonaz 23:49, 14 kwi 2012

Witaj Aniu, u Ciebie jak zwykle sporo nowości - spotkania, zakupy i dużo pracy. Ja nie mam na nic czasu, chyba sobie nie poradzę ze wszystkim. Nakupiłam mnóstwo roślin, a grządki nieprzygotowane. Zapomniałam Ci przekazać, że gość sprzedaje tylko duże bukszpany 60 cm średnicy po 60 zł. Czy jesteś jeszcze zainteresowana?
Piękny ten biały ciemiernik, sprawdź czy są młode siewki? Mój różowy obiecany ma dużo.
Pozdrawiam
monteverde 23:51, 14 kwi 2012

asc napisał(a)

Aniu jaki Ty masz śliczny ogród, pooglądałam dzisiejszą relację, dzwonek Porzarskiego śliczny tez kupiłam w ty roku ale u mnie nie ma skały napracowaliście się dzisiaj okrutnie, ale na pewno jesteś zadowolona? a co Ci zbywa?

Na razie sadzę, ale coś mi zbedzie napewno A przynajmniej na to sie zanosi Mogłabym gdzieś posadzić, ale te górki z ziemi mnie osłabiają

nie wyrzucaj , chętnie przyjmę
Juzia 06:31, 15 kwi 2012

Dzięki za foto runianki Poczekam...

AgnieszkaBK 07:11, 15 kwi 2012

Aniu, przeczytałam Twoją relację z ogrodowych bojów i jestem pod wrażeniem... ależ ty masz energii Kwiatki super..... rosną u Ciebie na kamieniu.... a najbardziej dzwonek
bociek 07:57, 15 kwi 2012

aldonaz napisał(a)
Witaj Aniu, u Ciebie jak zwykle sporo nowości - spotkania, zakupy i dużo pracy. Ja nie mam na nic czasu, chyba sobie nie poradzę ze wszystkim. Nakupiłam mnóstwo roślin, a grządki nieprzygotowane. Zapomniałam Ci przekazać, że gość sprzedaje tylko duże bukszpany 60 cm średnicy po 60 zł. Czy jesteś jeszcze zainteresowana?
Piękny ten biały ciemiernik, sprawdź czy są młode siewki? Mój różowy obiecany ma dużo.
Pozdrawiam

Jezusiemaryjo, gdzie?????????
bociek 08:00, 15 kwi 2012

Aniu, ten kawaleczek z runianka wybitny Bardzo mi sie podoba ta obwodka, chyba przesadze swoja runianke

Milej niedzieli