Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

aldonaz 23:25, 15 kwi 2012

Pola napisał(a)

Mój mały cudny Alfredzik

Aniu cudny, u mnie zostaje,dzięki jesteś nie do zastąpienia

A co to jest to kwitnące na biało?
Martek 23:25, 15 kwi 2012

Ok zajrzę i błagam więcej budyniu na twarzy Ja traktuję forum jak rozrywkę .Chciałabym,żeby to miejsce relaksowało nie irytowało, dlatego wszystko co można obrócić w żart obracam.Ja wiem,że często trudno jest odczytać intencje,ale z mojej strony raczej złośliwości nie ma .Chyba,że ktoś bardzo poprosi
Do jutra
agata19762 23:28, 15 kwi 2012

witaj Aniu
u nas od wczoraj pada......
z jednej strony dobrze, bo mi wszystko podlewa,
z drugiej zle, bo wstrzymuje dalsze prace
masz siły Kobieto JESTEŚ WIELKA !!!!!!!!!!!
tyyyyyyyyyyyyyyyyyle roboty odwaliłaś w tym tygodniu,
(powinnam się wstydzić przy Tobie)..........
szkoda tylko, że mam do Ciebie taki kawałeczek.........
serce mi krwawi......tyle roślinek wyrzuciłaś
co do tuji to pewnie wstrzymam się jeszcze........
słodkich snów..........
nie piszę kolorowych, bo i tak pewnie śnią Ci się ogrody ........
jeśli przed spaniem na dobranoc ogrodowisko........
przynajmniej ja tak mam
pa pa
Mala_Mi 23:29, 15 kwi 2012

Widziałam Aldonko..... tylko jakoś mi się przeoczyło, bo miałąm więcej napsiac, a potem uciekło...... Duzych bukszpanów nie chę..tzn chcę duże tylko na żywopłot.... a nie kulki........
A z powodu ciemiernika już się cieszę...bo to naprawdę cudowne kwiatki.
Dziewczynki, trzeba w końcu wbić sobie d ogłowy, ze jest taki ruch na ogrodowisku i czasami trzeba się przypomniec To nie zła wola, tylko notoryczny brak czasu..... A i tak was lubię...... Martęteż chciaż złosliwa bestyja
aldonaz 23:36, 15 kwi 2012

asc napisał(a)
Widziałam Aldonko..... tylko jakoś mi się przeoczyło, bo miałąm więcej napsiac, a potem uciekło...... Duzych bukszpanów nie chę..tzn chcę duże tylko na żywopłot.... a nie kulki........
A z powodu ciemiernika już się cieszę...bo to naprawdę cudowne kwiatki.
Dziewczynki, trzeba w końcu wbić sobie d ogłowy, ze jest taki ruch na ogrodowisku i czasami trzeba się przypomniec To nie zła wola, tylko notoryczny brak czasu..... A i tak was lubię...... Martęteż chciaż złosliwa bestyja

Wiem Aniu, ja mam strasznie dużo zajęć ostatnio. Teraz też powinnam przygotować coś do pracy, ale wolę posiedzieć na forum. Pozdrawiam

Madzenka 23:38, 15 kwi 2012

Martek napisał(a)
Ok zajrzę i błagam więcej budyniu na twarzy Ja traktuję forum jak rozrywkę .Chciałabym,żeby to miejsce relaksowało nie irytowało, dlatego wszystko co można obrócić w żart obracam.Ja wiem,że często trudno jest odczytać intencje,ale z mojej strony raczej złośliwości nie ma .Chyba,że ktoś bardzo poprosi
Do jutra

A coś ty Martuś napisala? Musze się cofnąć a npbez Twoich żartów nudno by było, ale trzeba sie nauczyc je odczytywać

Ps jakaś niekumata jestem nie wiem o co chodzi. Ale ruch dzisiaj na forum, że czytać nie nadążam a ze zrozumieniem to już przekracza moje zdolności intelektulane ...
Mala_Mi 23:46, 15 kwi 2012

Aldonko..to jest tiarelka Tak sobie kwitnie na biało
Agatka - przypominam i prosze o namiar na gościa od pergoli i ławeczki i doniczek..aczkolwiek to sotatnie mnie nie interesuje
A teraz uciekam do spania
Mala_Mi 11:33, 16 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)

Do jutra

A coś ty Martuś napisala? Musze się cofnąć a npbez Twoich żartów nudno by było, ale trzeba sie nauczyc je odczytywać

Ps jakaś niekumata jestem nie wiem o co chodzi. Ale ruch dzisiaj na forum, że czytać nie nadążam a ze zrozumieniem to już przekracza moje zdolności intelektulane ...

Marzenko, nic sie nei działo..... To była wymiana poglądów..... ścięcie dwóch indywidualności ..a tak właściwie trzech i nie na moim wątku Ale od tego mamy słowo pisane aby wyrażać swoje poglądy I wolę tych co je wyrażają głośno, niz tych co wyrazaja cicho i za placami Marta odważna dziewczyna i za to ją cenie I odmienne poglądy na pojedyńcze kwestie nie mają żadnego wpływu na moje podejście do osoby W końcu mam Martę w swoich ulubionych wątkach ..... lubię ludzi z charakterem
Milka 11:45, 16 kwi 2012

Ja też
Witaj Aniu, tu same charakterne
Martek 13:31, 16 kwi 2012

Czyli wy zaznaczacie Lubię to!,żeby mieć wątki na bieżąco ?
Matko ja nie stosowałam tej funkcji w takim celu i zawsze wyszukuje tytuły wątków,a to coraz robi się trudniejsze.Nazwy bardzo podobne,za 4 Anie kolejne nowe i można dostać kota >
Dziękuję za miłe słowa Asc bardzo cenię ludzi ,którzy chcą dobrze zrozumieć "przeciwnika"
To nie jest łatwe nie mając w zasięgu jego oczu,mimiki
Na forach,portalach często dochodzi do nieporozumień zupełnie niepotrzebnie bo nie znamy naszych emocji .