Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

ircia 19:41, 18 kwi 2012

Bogdzia napisał(a)
Nawet futro ma jakby sobolowe.

jest po prostu cudny!!!!!!!!
bociek 20:03, 18 kwi 2012

Ania, smutno bez Ciebie
Ksieciu trzeba jakies gatki skombinowac jak mu zimno. Na szydelku, zeby sobie doopinki nie odmrozil
Mala_Mi 20:49, 18 kwi 2012

Witam miłośników mojego wątku i witam miłosników mojego Króla - Miśka..... Bo żabki to królewicze, a mój piesio to jak król

Pojechałam, rano zaspałam, i całe szczęscie bo nie dojechałam.... Gdybym nie zaspała wracałabym z Warszawy, a tak wróciłam z za Radomia. Zawsze to 200 km do przejechania mniej...... no i nie musiałam walczyć w Warszawie z pociagami na ulicy....dalej nie mam pojęcia jakim prawem to się przemieszcza na ulicy. U nas takich cudów nie ma i przez 24 lata od zrobienia prawa jazdy jak już sie moje drogi z tymi potworami krzyżują ,to staram się robić to co inni Co nie zonacza, że keidyś ten potwór może mnie na ulicy rozjechac! W Radomiu zakupiłam florowit do iglaków polecany rpzez Bogdzię, duże serducha z indyka dla Miska..... a po drodze byął szkółka w której zostawłam trochę kasy...i patrzcie co kupiłam. Ewidentyny wpływ ogrodowiska....... żółta trzemilinka pójdzie pod "kulki" z bukszanów..a co!!!!!! też kilka takich mam...... a czarna trawa i klonik koło planowanego źródełka wodnego z moich olbrzymiastych kamieni... O ile uda się je jakoś dotransportowac na działke....
ircia 20:52, 18 kwi 2012

Aniu - fantastyczne zakupy!! A czy ta trawka to nie jest konwalnik?
justi 20:53, 18 kwi 2012

ircia napisał(a)

a mnie i tak najbardziej zachwyca ten Książę

Książę jest uroczy i kojarzy mi się z psem z książki " O psie , który jeździł koleją" , na okładce był podobny
Mala_Mi 20:53, 18 kwi 2012

Wnerwiona nieco na całą sytuacje..odstresowałam się ja kzwykle z łopatą..i mam posadzone dodatkowe 3 rh
Acha, dzięki wcześniejszemu powrotowi..po drodze udało mi sie jeszcze spotakć z sympatyczkami Ogrodowiska Nasze szlaki się przecięły Było to bardzo miłe spotkanie Zresztą jak wszystkie.... bo nas na forum więcej łączy niż dzieli
justi 20:56, 18 kwi 2012

asc napisał(a)
Witam miłośników mojego wątku i witam miłosników mojego Króla - Miśka..... Bo żabki to królewicze, a mój piesio to jak król

Pojechałam, rano zaspałam, i całe szczęscie bo nie dojechałam.... Gdybym nie zaspała wracałabym z Warszawy, a tak wróciłam z za Radomia. Zawsze to 200 km do przejechania mniej...... no i nie musiałam walczyć w Warszawie z pociagami na ulicy....dalej nie mam pojęcia jakim prawem to się przemieszcza na ulicy. U nas takich cudów nie ma i przez 24 lata od zrobienia prawa jazdy jak już sie moje drogi z tymi potworami krzyżują ,to staram się robić to co inni Co nie zonacza, że keidyś ten potwór może mnie na ulicy rozjechac! W Radomiu zakupiłam florowit do iglaków polecany rpzez Bogdzię, duże serducha z indyka dla Miska..... a po drodze byął szkółka w której zostawłam trochę kasy...i patrzcie co kupiłam. Ewidentyny wpływ ogrodowiska....... żółta trzemilinka pójdzie pod "kulki" z bukszanów..a co!!!!!! też kilka takich mam...... a czarna trawa i klonik koło planowanego źródełka wodnego z moich olbrzymiastych kamieni... O ile uda się je jakoś dotransportowac na działke....

No i jeszce podobno wyłączyli sygnalizację na największym skrzyżowaniu Warszawy bo sie korkowało, a teraz luzik.
Zakupy superaśne, trzmielinki mam takie, troche podmarzły ale odbijają. Konwalnik drogi był?
Mala_Mi 20:56, 18 kwi 2012

Acha i zrobiłam kawałek kancików......jutro się pochwalę, bo naprawdę RÓŻNICA JEST OGROMNA.... robiłam je po ciemku, wiec napewno nei będzie to mistrzostwo świata absolutne, ale i tak o 6 klas lepiej niż było A teraz lecę zobaczyć co Was słychać.

Justynko...twoja Królewna też urocza...(masz suczkę??? jak pomyliłam to sorki..... )
Mala_Mi 20:58, 18 kwi 2012

Justynko...konwalnik był po 8 zł..ale to są całkiem duże sadzonki..i w niektóych doniczkach jest tam po 2 sadzonki. Mam zamówionych kilka.. ale te wzięłam extra.. więcej - ładniej.
Martek 21:09, 18 kwi 2012

Piękna żaba ,piękna .Jak raz była u mnie taka to dawno temu .W wojskową panterkę czasami widuję i ropuchy
Zakupy bardzo ładne Asc.
Z tymi tramwajami masz rację ja też muszę mieć oczy dookoła głowy ,stresuje mnie pokonanie przejścia bo ja idę i to jedzie z kolejnego toru i ma mnie w nosie
Dobrze,że już jesteś