Mala_Mi
14:49, 22 kwi 2012

Dziekuję za uznanie, ale ja widzę same niedociągnięcia..i jak ogladam inne ogrody... to powietrze ze mnie schodzi i czym więcej oglądam, tym bardziej widze same niedoskonałosci....najgorsze jest to, ze ja pomysłu nie mam co z tym moim bałaganiarstwem zrobić, a czym bardziej porządkuję ,tym robię większy bałagan..... i wyszło zdanie godne Orzeszkowej

Co nie oznacza, że nie lubię swojego ogrodu.... ja widzę gdzie mam totalną beznadzieję porobioną. I szkoda sięrozstać z tym moim zbieractwem...a tą metoda to nigdy nie bede mieć ładnie...... ale jak z tym kijem i końcami. Może nie jest ładnie, ale za to jest zaskakująco....nawet dla mnie

Marta, policzyłam ile bedzei zółtych tulipanów w moim trzecim sezonie z posadzonych 5 szt.... naliczyłam się na razie 21 żółtych łepków

Pojawiło się kilka nowych odmian narzyzów

A ten w kolorach Danusi..i wstawiam dla niej

A to mój Ellite...prosiła o neigo Marzenka 2007. Fotki z porannego obchodu....teraz chyba bardziej kwiecisty