Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

majkel0326 11:23, 06 maj 2012

Ania,poduchy rewelacja! Napatrzeć się nie można
Madzenka 11:40, 06 maj 2012

I iglaki też piękne, lubię te jasnozielone paluszki koreanek

Nawet jak masz wszędzie syf to nikt tego nie widzi bo wszyscy gapią się na twoje skarby w ogrodzie
Krys 11:44, 06 maj 2012

Aniu ale u Ciebie pięknie i kolorowo,oj pracuś jesteś
Mala_Mi 11:57, 06 maj 2012

Marzena2007 napisał(a)

Nawet jak masz wszędzie syf to nikt tego nie widzi bo wszyscy gapią się na twoje skarby w ogrodzie

I przez te moje skarby się bałagani...najbardziej denerwuje poszukiwanie kapci..... bo drzwi kilka i za każdym razem robi się chyc do ogrodu jednymi, wrac drugimi..potem butków ogrodowych nie ma..wiec szybki wyskok w kapciach,. kapcie brudne, powrót boso..... potem nie ma już niczego, wiec wyskok do ogrodu boso....... Pada deszcz - wszystkie buty i kapcie mokre..... pies wychodzi tylko drzwaimi balkonowymi lub frontowymi, zależy gdzie ma ochotę wyjść... przez kotłownię nie wyjdzie i nie wejdzie za nic w świecie.... Wiec my przez kotłownię by wpuścić psa, bo drapie w drzwi chce wejsć.... drzwi szkoda, wiec szybki bieg by mu otworzyć... oczywiście kapcie zginęły....... Czujesz blusa???????
Za nic w świecie nie umiem się uporządkować w tej materii..... o reszcie domowników już nie wspominam ..... jestem niewolnikiem odkurzacza i mopa.... albo jest jak jest

A na zewnątrz jest tak Pod agro posiana trawka.... jest już jak jeż

Gdzie kamień bedzie moje ciurkadełko z kamieni...... z tych olbrzymich kamieni jarzębinka przywiązana bo się bardzo pochyliła...

I trawnik.....a odali to brązowe to płotek przed wsiowym ogródkiem...
danuta_ 12:26, 06 maj 2012

Aniu, muszę się przyznać, że ukradkiem zwiedzałam już Twój piękny ogród, ale dopiero dziś wpraszam się, żeby się przywitać i pogratulować tak uroczego zakątka. Jestem pod wielkim wrażeniem tego pięknego miejsca, cudnych roślin a trawy mnie wprost urzekły
mira68 13:05, 06 maj 2012

Aniu Twój ogród piękny kolorowy cudeńko jestem pod zachwytem
AniaDS 13:17, 06 maj 2012

Aniu, trawnik masz piękny, jak dywan
Madzenka 14:25, 06 maj 2012

asc napisał(a)

I przez te moje skarby się bałagani...najbardziej denerwuje poszukiwanie kapci..... bo drzwi kilka i za każdym razem robi się chyc do ogrodu jednymi, wrac drugimi..potem butków ogrodowych nie ma..wiec szybki wyskok w kapciach,. kapcie brudne, powrót boso..... potem nie ma już niczego, wiec wyskok do ogrodu boso....... Pada deszcz - wszystkie buty i kapcie mokre..... pies wychodzi tylko drzwaimi balkonowymi lub frontowymi, zależy gdzie ma ochotę wyjść... przez kotłownię nie wyjdzie i nie wejdzie za nic w świecie.... Wiec my przez kotłownię by wpuścić psa, bo drapie w drzwi chce wejsć.... drzwi szkoda, wiec szybki bieg by mu otworzyć... oczywiście kapcie zginęły....... Czujesz blusa???????
Za nic w świecie nie umiem się uporządkować w tej materii..... o reszcie domowników już nie wspominam ..... jestem niewolnikiem odkurzacza i mopa.... albo jest jak jest

No to klops!
U mnie z podu przeciągów tylko jednen otwor może być do wyjscia więc łatwiej klaputki i kapcie znaleźć
A na psa to ja nie ma spsobu, wszędzie pieczątki ze swoich łapek na grafitowych kaflach zostawia ....
andziulka 15:27, 06 maj 2012

Przepiękne zdjęcia z szyszkami ja mam jedną młodą koreankę, jeszcze nie ma szyszek
Sebek 16:22, 06 maj 2012

Trawniczek jest przepiękny - no i te sysunie