Sam liść bez ogonka; one co roku takie, ale nie znam nazwy i tylko w 2 miejscach takie giganty, jedno słoneczne jak patelnia a drugie zacienione, i bądź tu mądry co lubią!
To zleży kiedy dojedziesz.... wróć.....
Jak przyjedziesz szybko to będzie mikro sadzonka, a ja kak później to będzei większa albo nic... bo mam dobrą pamięc ale krótką i mogę z rozpędu z kimś się podzielić...... chyba czerwona wstążeczka Z napisem..i schowana do butelki...dobre to było
Kupiłam trzy malutkie sadzoneczki, które wyglądajabardzo podobnie do tej....... widać je w tle...anuż widelec będzei to
Hosta z kogucikiem cudowna! A mak.10lat tępił mój małżonek mojego ,aż wytępił.Ale u sąsiadki pod oknem rośnie,chyba się zaczaję na nasiona.
Ta najśmiesznijesza, wypuściła kogutka-kwatka, a zniego będzei kwiatek.....
Mam nadzieję, że ta będzie do podziału jak ja wreszcie do Ciebie przyjadę
Jak przyjedziesz szybko to będzie mikro sadzonka, a ja kak później to będzei większa albo nic... bo mam dobrą pamięc ale krótką i mogę z rozpędu z kimś się podzielić...... chyba czerwona wstążeczka Z napisem..i schowana do butelki...dobre to było
Kupiłam trzy malutkie sadzoneczki, które wyglądajabardzo podobnie do tej....... widać je w tle...anuż widelec będzei to
no i się pogubiłam a nawet na dworzec nie doszłam bo teraz to nie wiem do ogonka ciąć bo rozmiar kusi ... czy na małe czy duże ... ? sadzonki do Ani ...? ... ... ups ... to się nie ciebie trombo przez om zaprasza
Aniu,kolekcja host rewelacja! Tak sobie odwiedzam różne wątki i podziwiam hosty i zastanawiam się dlaczego tak długo nie miałam host u siebie A patszynki na płocie super.Wczoraj moja kotka upolowała wróbelka,szkoda mi go było,ale było już za późno na ratunek
Maja i dlatego dobrze nam bo mamy większe ogrody i nie musimy po kilku chabaziach zamykać listy chciejstw
hm........... no bo jak sam liść ma 60 cm !!! ... to ja jednak zapytam ... ... tooo ile ma ogonek ... hmmmmmmmmm ???????
ogonek ma tak 30!!
kiedyś wpadła z wizyta znajoma, i zamiast oglądac ogród, tylko przy tych hostach stała i jęczała, że czegoś takiego nie widziała i co ja daję, a ja nic, bo cięgiem coś targam i dokupuje i nie zawsze na żywnośc dla roślinek starczy
Ta najśmiesznijesza, wypuściła kogutka-kwatka, a zniego będzei kwiatek.....
Mam nadzieję, że ta będzie do podziału jak ja wreszcie do Ciebie przyjadę
no i się pogubiłam a nawet na dworzec nie doszłam bo teraz to nie wiem do ogonka ciąć bo rozmiar kusi ... czy na małe czy duże ... ? sadzonki do Ani ...? ... ... ups ... to się nie ciebie trombo przez om zaprasza
Do trrombalińskiej było zaproszenie wcześniej...po te czerwone...co się pisze, że sie dzieli....mam 3 wielkie krzaczory..mozemy poeksperymentowac.... i zestaw łopat do projektowania ogrodu
A z gubieniem sie to się nie przejmuj...moja fajna (i wesoła) koleżanka, jak pojechała koleją transyberyjską..to im uciekł pociag...jak wysiedli na chwilkę poczuć ziemie pod stopami..... oczywiście pojechał w siną dal z bagażem, kasą i dokumentami.....To Syberia i nie ma inych podręcznych środkó lokomocji co by gonić lokomotywę. Ale ruscy stanęłi na wysokosci zadania....telegraf na kolejna stację....set km dalej... ich do najbliższego jadącego pociagu (oczywićie towarowy i wsiadka do lokomotywy) i gonili ciuchcię...... To się naywa dobra wola wszystkich.... tel, komórkowych nie było..bo to było juz dość dawno.... Oj ta moja koleżanka az Gdańska..to tak potrafi opowiadać..że trzeba byłó wtedy ksiazki pisać z jej opowieść..i wcale nie zmyślane..tylko takie życie... jej pisało scenariusz....
Syberię musiałabym niczym Hugo-Bader łazikiem zwiedzać bo rosyjska kolej zakręciłaby się w węzeł gordyjski ... i nawet po przeczytaniu jego "Białej gorączki" o Syberii marzyć nie przestałam ... koleżance pogratuluj bo to nawet bez dodatkowych atrakcji przygoda życia
hm........... no bo jak sam liść ma 60 cm !!! ... to ja jednak zapytam ... ... tooo ile ma ogonek ... hmmmmmmmmm ???????
ogonek ma tak 30!!
kiedyś wpadła z wizyta znajoma, i zamiast oglądac ogród, tylko przy tych hostach stała i jęczała, że czegoś takiego nie widziała i co ja daję, a ja nic, bo cięgiem coś targam i dokupuje i nie zawsze na żywnośc dla roślinek starczy
no to ogonek tez niczego sobie
a z
Z tązywnoscia zupełnie jak u mnie...tylko czasmi i na zywność dla n=mnie braknie ...ale chabazie nowe są