Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

monteverde 00:32, 10 cze 2012

Aniu ja też bym dala albo Autumn Leaves albo Electric Lime piwonia przepiękna oj kusisz odwiedzinami, kusisz
Matka 00:40, 10 cze 2012

Ten ogród coraz bardziej mnie się podobajetmuszę go zobaczyć kiedyś w realuno muszę...koniec i kropka
Mala_Mi 06:58, 10 cze 2012

Konstancja30 napisał(a)
Aniu widoki bardzo mi się podobają ... zanim ja coś naskrobię Ty wstawiasz tyle zdjęć, że już nie wiem o czym pisać ... czy o kolorach ... czy o klonach i pięknej z nimi alei ... czy o róży w tyylu pąkach ... czy o kolorach tych kwiatów co nazwy nie znam ... a przyjechać to na pewno będę chciała ... małż też się wprasza i za nic go nie odwiodę od tego ... mam napisać, że jest pod wrażeniem nawadniania (po tej rurce co zobaczył ??? widać wiele mówi ) ... może nawet gotować ... małż bo ja to pomidorową tylko ...
kolejne setki kolorowych zdjęć kipiących urodzajem jak najbardziej na miejscu

Zapraszam..w końcu to Twój Małż powiedział, że Rzeszów blisko ..to tak mi się skojarzyło z Twoich wpisów ..... i mój M będzie miał równowage płciową do pogadania, a napewno znajdą wspólny temat...
Spoko ja umiem też ze 3 zupy ugotować.... to już razem mamy menu na 4 dni Bo ja pomidorowej nie umiem...... i ostatni raz próbowałam ją gotowac... hmmmmm..... myślę, myślę.... 10 lat minimum...
I od razu mi się przypomniała zupa...... któą częstowałąm Aldonkę, a ona to dysktretnie przemilczała.. do zupy z botwinki zawsze daję jajko .....Nastawiłam więć garnek z wodą i jajkami do ugotowania na twardo...... i co?????? Tym razem nie były za twarde....były za miękkie........ jakim cudem sama nie wiem....... Było bez jajka
Mala_Mi 06:59, 10 cze 2012

irena_milek napisał(a)
Obejrzałam, cały plan eskapady; szlaków do wyboru, że tylko skalę trudności trzeba wybrać; każdy pasjonujący, więc jeszcze wyboru nie dokonałam

Ircia..my szlakiem podniebnym
Mala_Mi 07:09, 10 cze 2012

Martek napisał(a)
Pokazałam mojemu M te piękne,niebieskie rury.Oczywiście usłyszałam standardowy tekst.Pewnie jest studnia

To powiedz M. że jest niestandardowo...... NIE MA STUDNI..nad czym bardzo ubolewam..... i jeszcze bardziej ubolewam, że jej mieć nie będę (jak na stan i wiedzę dzisiejszą) .... z przyczyn technicznych. Woda jest za głęboko...... u sąsiadów studnie maja po 20 kręgów.... a wody w niej tyle, że auto można co najwyżej umyć.... Wiec mam założony dodatkowy licznik na ogród.... z wyjściem wody na ogród.... i płacę tylko za wodę, a nie za ścieki..... jakby nie patrzeć taniej o połowę...i ten licznik szybko się zwraca.... wbrew opiniom panów z "wodociągów"..... co mi niezbyt chętnie chcieli go uwzględnić w umowie ..potem mi z niego nie odliczali.... ale już od roku jest wszystko dograne......tylko jesienią licznik sie zaciął....... no...nie powiem rachunek osłabił ....... a jesień była bardzo sucha.... u nas praktycznie nie padało przez 3 miesiące.... juz widziałam po zimie zasuszone iglaki
Mala_Mi 07:21, 10 cze 2012

monteverde napisał(a)
Aniu ja też bym dala albo Autumn Leaves albo Electric Lime piwonia przepiękna oj kusisz odwiedzinami, kusisz

Tak mi się właśnie widzi pod katalpą.... ale chyba brdziej w czerwień... szkoda, że nie ma żurawek niebieskich.....

Chciałam pokazać moje róże i już padłam do spania ....
Tak było rok temu.....

A tak jest w tym roku Widać pojedyńcze patyki na tle siatki....

ALe te moje óże to twarde sztuki..ja ta zima będzei normalna, to za rok będą takie same.....
Mala_Mi 07:21, 10 cze 2012

Bogda napisał(a)
Ten ogród coraz bardziej mnie się podobajetmuszę go zobaczyć kiedyś w realuno muszę...koniec i kropka

Toczka, toczka..... zapietaja
hania 08:41, 10 cze 2012

ale obfita rabata....,tak lubię
zbigniew_gazda 08:51, 10 cze 2012

asc napisał(a)

Aniu widoki bardzo mi się podobają ... zanim ja coś naskrobię Ty wstawiasz tyle zdjęć, że już nie wiem o czym pisać ... czy o kolorach ... czy o klonach i pięknej z nimi alei ... czy o róży w tyylu pąkach ... czy o kolorach tych kwiatów co nazwy nie znam ... a przyjechać to na pewno będę chciała ... małż też się wprasza i za nic go nie odwiodę od tego ... mam napisać, że jest pod wrażeniem nawadniania (po tej rurce co zobaczył ??? widać wiele mówi ) ... może nawet gotować ... małż bo ja to pomidorową tylko ...
kolejne setki kolorowych zdjęć kipiących urodzajem jak najbardziej na miejscu

Zapraszam..w końcu to Twój Małż powiedział, że Rzeszów blisko ..to tak mi się skojarzyło z Twoich wpisów ..... i mój M będzie miał równowage płciową do pogadania, a napewno znajdą wspólny temat...
Spoko ja umiem też ze 3 zupy ugotować.... to już razem mamy menu na 4 dni Bo ja pomidorowej nie umiem...... i ostatni raz próbowałam ją gotowac... hmmmmm..... myślę, myślę.... 10 lat minimum...
I od razu mi się przypomniała zupa...... któą częstowałąm Aldonkę, a ona to dysktretnie przemilczała.. do zupy z botwinki zawsze daję jajko .....Nastawiłam więć garnek z wodą i jajkami do ugotowania na twardo...... i co?????? Tym razem nie były za twarde....były za miękkie........ jakim cudem sama nie wiem....... Było bez jajka

Może był chwilowy brak gazu ?
Madzenka 08:54, 10 cze 2012

asc napisał(a)

Ania i Aldonka znów razem ... pozdrawiam

Aldonka gotowa na wyjazd do Zdolnych Dziewczyna Z Dolnego Śląska... tak, że jakby co jesteśmy już 3 Pasowała by jeszce nam czwarta do kompletu lub czwarty do kompletu...oczywiście dalej do ostaniej chwili będzie siewazył los czy wyrobiesiez robotą na wyjazd czy nie....ale przygotowania na wszelki wypadek robię

No to czekamy na czwórkę do kompletu