Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

Mala_Mi 11:17, 09 cze 2012

Klamber napisał(a)
Wcześnie nie zauważyłem tego ślicznego powojnika między Wami.

Ha... i o czym to świadczy???????
Że Robert facet z krwi i kości... chociaż kwiatki lubi..bo patrzy na dziewczyny ... i diewczyny piękniejsze od powojnika

Aldonka..... zapomniałąś "pokrzywy" zadołowałam ją w kącie ogrodu i czeka na Ciebie

Wpadłam tylko na chwilkę..bo jade po kamienie.... by obłożyć rabatkę i ja w końcu skończyć... ale pokusa kuknięcia na forum była większa ode mnie..
Mala_Mi 11:18, 09 cze 2012

jotka napisał(a)
[

pozdrawiam Ciebie i Aldonkę - jak siostry na tym zdjęciu jesteście Mam pytanie co do klematisa - ja swoim daję się rozłazić na kratce, a Ty swoje przy słupku pilnujesz. Czy przycinasz mocno?

Ha..siostry nie mam wiec przygarnę każdą
Powojnika ściełam dość mocno ... a do słupa przywiązuję miękkim drutem.. tak na okrętkę Bo głupio posadziąłm i nie pomyślaąłm, że do słupa to on sam się nie przyczepi
Konstancja30 11:25, 09 cze 2012

asc napisał(a)

Ania i Aldonka znów razem ... pozdrawiam

Aldonka gotowa na wyjazd do Zdolnych Dziewczyna Z Dolnego Śląska... tak, że jakby co jesteśmy już 3 Pasowała by jeszce nam czwarta do kompletu lub czwarty do kompletu...oczywiście dalej do ostaniej chwili będzie siewazył los czy wyrobiesiez robotą na wyjazd czy nie....ale przygotowania na wszelki wypadek robię

jestem za ... małż w rozpaczy bo 24 ma egzamin z jakiegoś Solida ... a miałabyś zmiennika ... działam na niego tak toksycznie, że nawet go nie dziwi zawijanie o Rzeszów w drodze do Wrocka
Mala_Mi 14:22, 09 cze 2012

Konstancja30 napisał(a)

Ania i Aldonka znów razem ... pozdrawiam

Aldonka gotowa na wyjazd do Zdolnych Dziewczyna Z Dolnego Śląska... tak, że jakby co jesteśmy już 3 Pasowała by jeszce nam czwarta do kompletu lub czwarty do kompletu...oczywiście dalej do ostaniej chwili będzie siewazył los czy wyrobiesiez robotą na wyjazd czy nie....ale przygotowania na wszelki wypadek robię

jestem za ... małż w rozpaczy bo 24 ma egzamin z jakiegoś Solida ... a miałabyś zmiennika ... działam na niego tak toksycznie, że nawet go nie dziwi zawijanie o Rzeszów w drodze do Wrocka

Wszystko kwestia nazwy..... jeżeli mówisz, że jedziesz d oWrocka przez Rzeszó, t obrzmi idiotycznie, ale jak mówisz że jedziesz zwiedzić ogród w Rzeszowie, potem ogród Pszczelarni, Finki, Marzenki, Wieloszki...to już ma sens....... Ogrodoturystka........ A jakby po kogoś jeszcze wpadł po drodze..... to można zalicczyć jaki ogród np w Krakowie.... Ooooooooooo i wtedy pobijemy resztę towarzysta.....
A ja wracam odkopywać moje okazy z zapomnienia i przesadzam je w miesca nieco bardziej widoczne..ale dalej tymczasowe...... Jak sobie tak grzebiępo moim gąszczu to co chwila jestem bardzo zaskoczona..tym co mam, a już zapomniałam..... Wiec idę do akcji pod nazwą "Ocalić od zapomnienia"...
Mala_Mi 14:32, 09 cze 2012

A dziś taki dowcip usłyszałam.....

Wpadli na siebie i spojrzeli na siebie z bezbrzeżnym zdumieniem.
- Koniec z życiem - pomyślała biała myszka.
- Koniec z piciem - pomyślała śmierć.
Konstancja30 14:43, 09 cze 2012

Konstancja30 14:45, 09 cze 2012

przydałby mi się Twój nadmiar roślinek ... robię rabaty skrzyniowe i pod oparte na lawendzie i róży - dosłownie (jeżeli można mówić o skrzyni z cegły ) ) ... i co rusz to mi koloru brakuje ...
Mala_Mi 15:40, 09 cze 2012

I pozamiatane....lunął deszcz.....
zbigniew_gazda 16:30, 09 cze 2012

Oj lunął lunął i to jak !!! Ale koszenie zaliczone.
Celina 17:54, 09 cze 2012

asc napisał(a)
A dziś taki dowcip usłyszałam.....

Wpadli na siebie i spojrzeli na siebie z bezbrzeżnym zdumieniem.
- Koniec z życiem - pomyślała biała myszka.
- Koniec z piciem - pomyślała śmierć.

dobre!