Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

Mala_Mi 17:17, 15 cze 2012

Małe sprostowanie.. to Great Star, a nie Starbrust...tak to jest jak próbuję podawać z pamieci... ..... i nie dla mnie, a w prezencie będzie Ja już jedną taką mam i Starbrust też mam
Mala_Mi 17:37, 15 cze 2012

Dziś przyszły hosty i żurawki z funkia.pl

Sposób zapakowania i zabezpieczenia oceniam na 6+. nawet najgłupszy kurier nie byłby w stanie tego zniszczyć....dwa płaskie kartony, sklejone do kupy..każda roślina opisana i super zabezpieczona....
Milka 17:41, 15 cze 2012

Czyli dobry wybór, hura!
a ja wykukałam Orange marmelade, widać listek

żurawki wygladają na dorodne, będziesz je dzielić?
mira 17:42, 15 cze 2012

ell napisał(a)

Moje wczorajsze zakupy.... tyle udało się wstawić do malutkiej osobówki... nie liczę zakupów spozywczych i rzeczy do pracy..... po ułożeniu okazało się, ze jeszcze jedna doniczusia by weszła...ale padało i nie chciało mi się wracać Rano M pędzi do pracy...na ostatniachwilę...otwiera auto..a tu takie akuku..... nie dość że spóźniony, to zapakowane auto...musiałbiedak t orozłądować... problem w tym jak to wyjąć by nie połamać...bo awantura rodzinna gotowa...
To najwyższe to hortensja Starbrust za 20 zł.

Przganiał kocioł garnkowi, a sam ......... widzę, że nadal rozciągasz ogród w szerz i wzdłuż [/quote

czuję się dziś ussssssssssssssprawiedliwiona

relacje ptaszkowe rewelka
mira 17:47, 15 cze 2012

A!
zapomniałam napisać, szłam dziś przez centrum Rzeszowa i stwierdzam, że miasto nie żałuje też grosza na kwiaty - naprawdę sa piękne klomby a co mnie cieszy nie znikają rosliny - chyba się pokuszę i po niedzieli Ci to obfotografuję
Mala_Mi 17:50, 15 cze 2012

Wielkość i jakość żurawek oceniam na 6. Dla porównania kubeczek po kawie..to miałąm pod ręką........ żurawki dopiero ropakowane wiec liście nieco sfatygowane..ale szybko się naprostują.... ani jeden listek się nie ułamał i nie pogiął...
A teraz 3 rodzaje zamówionych host ..wielkosć nie powaliła może na kolana...ale mieszczą się w standardzie.. mogę mieć powalony gust, bo u mnie w szkółce sa dość duże sadzonki.... ale niestety tych odmian nie mają..dlatego zaryzykowałam.....

Jedyna rzecz która mnie niepokoi, to na funkii JUNE są rdzawe plamki.... jak się przyjrzeć to widać.... ale poza tym wyglądają ok.... chyba dostaną jakieś lekarstwo anygrzybowe, bo niestety pogoda sprzyja chorobom.... Gdyby nie te plamki też dałabym ocenę 6..a tak ..wstrzymam sie z oceną. Pozostałę domiany host bez żadny niepokojących oznak..

Milka 17:54, 15 cze 2012

Ach, piękne!
ile gatunków host wziełaś?

no widzę jakieś plamki, pewnie drobiazg, no maja przecież certyfikat a u ciebie na glinie zaraz zaszeleją!

Wow, ta ostatnia niesamowita
agniecha973 17:59, 15 cze 2012

Zakupy niezłe. Chyba jednak nie będzie trawnika tylko rabatki, hi hi.

Aniu, to Great Star za 20 zł?! Jeśli jedziesz do Wrocka na zjazd, to proooooooooooooooooooooszę kup mi 3 szt.
Mala_Mi 17:59, 15 cze 2012

mira napisał(a)
A!
zapomniałam napisać, szłam dziś przez centrum Rzeszowa i stwierdzam, że miasto nie żałuje też grosza na kwiaty - naprawdę sa piękne klomby a co mnie cieszy nie znikają rosliny - chyba się pokuszę i po niedzieli Ci to obfotografuję

Zawsze mówię, ze Rzeszów dba o zieleń miejską..... i o czystość
Zamiat fotografować to wpadaj do mnei na kawusię..jedne autobus i jesteś pod moja bramką
an_tre 18:07, 15 cze 2012

Aniu podziwiam twoje zakupy, hosty piękne, może ta z plamkami się wykuruje żurawka ciemno bordowa super
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies