Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

Evchen 22:33, 14 lip 2012

Aniu ja do Ciebie wpadam, żeby się douczyć - nazwy, kolory, łączenie, przesadzanie Ale odsapnij trochę kobieto,, Konstancja dobrze mówi, a naleweczka dobrze robi I na nastrój i na zdrowie! Pozdrów konika polnego.. I tego co za dużo do uciągnięcia ma Ale z Tobą i tak da radę, bo jak nie Ty, jak nie on to kto?...
O ilości bukszpanów nie wspomnę, bo rumieńcem wstydu się oblewam kiedy myślę, że ja jedną grządkę wczoraj tylko wypieliłam, a dzisiaj rozgrzeszona deszczem powędrowałam nacieszyć oko i opróżnić kieszeń do ogrodniczego Obie operacje udane. Kieszeń pustawa, oko nacieszone

Buziolki Aneczko Idę sobie też krążenie czerwonym wytrwanym poprawić...
Bo coś mi tak prawe oko drga...
Elfik 22:44, 14 lip 2012

.........o matko, Ania.... !!! Po co Ci się jeszcze kąpać po tej kąpieli?
jotka 22:53, 14 lip 2012

No nie, ja byle jaki amerykański film w tv oglądałam, a tu niemalże na żywo takie akcje jak z dreszczowca!
Ania zacznij od montażu kamery na swoich włościach i rób transmisje na żywo, a ja Ci pomogę reklamy w to wmontować i tej Twojej pracochłonnej roboty już nie będziesz potrzebowała

A tak na poważnie słodkiego snu życzę i obudź się jutro bez kataru
marzena 23:03, 14 lip 2012

Ania, to pewnie już odpoczywasz ?
no to ogromną pracę wykonałyście z Danusią ! świetnie , że Ci pomagała
pozdrawiam Was obydwie
monteverde 23:14, 14 lip 2012

Brawa dla Danusi za jej życzliwość koleżeńską, Ania nie szalej z ogrodem, nie musi być na tip top, lepiej zadbaj o zdrowie, cobyś się nam na spotkanie nie rozłożyła i o pracę coby Cię nie wyleli i drugi raz patrz pod nogi dobranoc floksy i inne piękne Masz i ode mnie floksa właśnie rozkwita Sherbet Blend
agniecha973 23:22, 14 lip 2012

asc napisał(a)

A d owody nie wchodizłm=am tylko spadłam z kamienia, bo był wrzucony byle jak.. i siezachwaił, a ja z nim i na głebokie... jak kamień w wodę.....

Ania, ja jak opowiadam coś w domu o tym co na forum, to jak mówię o Tobie to wystarczy powiedzieć jedno z: to ta Pani co na nartach fruwa, to ta Pani co po kominach chodzi, to ta Pani co ma takie wielkie oczko wodne, to ta Pani co ma taki basen po szyjkę, to ta Pani od glebogryzarki, to ta Pani co ma taką szklarnię z policzegoś, to ta Pani co te kamienie wielkie chce przyturlać, to ta Pani co... Teraz dojdzie mi jeszcze: to ta Pani co do wody z kamienia spadła. Mozna tak wyliczać wszystkie charakterystyczne momenty Twojego wątku i wniosek nasuwa się jeden - jesteś najbardziej barwną osobowością na naszym forum, przynajmniej dla naszej rodziny. Pozdrawiamy.
Mala_Mi 10:48, 15 lip 2012

Evchen napisał(a)
Aniu ja do Ciebie wpadam, żeby się douczyć - nazwy, kolory, łączenie, przesadzanie Ale odsapnij trochę kobieto,, Konstancja dobrze mówi, a naleweczka dobrze robi I na nastrój i na zdrowie! Pozdrów konika polnego.. I tego co za dużo do uciągnięcia ma Ale z Tobą i tak da radę, bo jak nie Ty, jak nie on to kto?...
O ilości bukszpanów nie wspomnę, bo rumieńcem wstydu się oblewam kiedy myślę, że ja jedną grządkę wczoraj tylko wypieliłam, a dzisiaj rozgrzeszona deszczem powędrowałam nacieszyć oko i opróżnić kieszeń do ogrodniczego Obie operacje udane. Kieszeń pustawa, oko nacieszone

Buziolki Aneczko Idę sobie też krążenie czerwonym wytrwanym poprawić...
Bo coś mi tak prawe oko drga...

Szkapy się zajechały, rum z kolą uleczył, ogród oczyścił kieszeń... bukszany maleńkie, wiec czło dosć szybko... nie wspomne o Danusi, która wiedziała jak się do tego zabrać... ocaliła mnie od ponownej roboty za 2 lata ( kazałą sadzić dalej od brzegu.. wiec musiaął mtylko przesadzać wszystko co zawadzało..ufffff . Tak sobie wieczorkeim siedziałam i dumałam o całym dniu ..i stwieerdziłąm ,że Dausię mi opatrznosć losu przysłałą..bo ja sama znów bym narobiłą baba-jagę...

A kolroów i wszystkeigo możesz sie uczyć u Vivy...to jest ogród.... angielskei rabaty wysiadają przy tych..
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1525-kolorowy-ogrod-na-piasku?page=81#post_4
Mala_Mi 10:49, 15 lip 2012

Elfik napisał(a)
.........o matko, Ania.... !!! Po co Ci się jeszcze kąpać po tej kąpieli?

Bo głowa była sucha ... a też prosiła się o kąpiel... co prawda deszcz jeszcze zacząłpadać, wiec zmoczyło i łepetynę, ale szaponu nie miałam pod ręką......
Mala_Mi 10:50, 15 lip 2012

marzena napisał(a)
Ania, to pewnie już odpoczywasz ?
no to ogromną pracę wykonałyście z Danusią ! świetnie , że Ci pomagała
pozdrawiam Was obydwie

Byłam Marzenko u Ciebie... cudnie masz i ta podwójna tęcza nad górami..... pozdrawiam Ciebie również...
Mala_Mi 10:56, 15 lip 2012

monteverde napisał(a)
Brawa dla Danusi za jej życzliwość koleżeńską, Ania nie szalej z ogrodem, nie musi być na tip top, lepiej zadbaj o zdrowie, cobyś się nam na spotkanie nie rozłożyła i o pracę coby Cię nie wyleli i drugi raz patrz pod nogi dobranoc floksy i inne piękne Masz i ode mnie floksa właśnie rozkwita Sherbet Blend

Aniu ogród u mnie niegdy nie bedzie na tip-top.... Niestety zakupiłam bukszpany.. i leżały półtora tygodnia przysypane z lekka ziemią (czyt. byle jak i nie wszystkie...)... mam nadzieję że sie przyjmą......
Takiego floksika nie mam..... ale ograniczam chciejstwa..szkoda, ale miesce już zagospodarwoane.... nawet w liczbie okazów "za dużo"
I teraz mam takie rabatki... bukszpaników prawie nie widać.... za to widać brak Tip-top....