Beatka, Iza - cieszę sie, że sie Wam coś spodobało z mojego grajdołka.... i na dziś i najbliższe dni .. tyle fotek.... następne za kilka dni.
Basiu, te bukszpany zamiast od razu posadzić , przetrzymałam je.... wiec chyba nie będę ich ciąć... niech sie zaczepią do ziemi i odżyją po moim traktowaniu... za rok przytnę... chyba, że można jesienią.... jeszcze się nie wyedukowałąm odnośnie bukszpanów.. resztę bukszpanów cięłam pierwszy raz w tym roku.. i po haśle Danusi CIĄĆ
Pies bukszpanów nie jada.. ale podkopuje ziemie wokół nich, a przy okazji... skróci o parę gałązek... ale to jego ogróek.. wiec niech tnie i kopie jak chce...
Aniu - psy też sie starzeją, jak ludzie...tylko szybciej... ciszymy się z każdego dnia, tygodnia i miesiąca razem.... po zawale....nie dawano mu większych szans niż kilka miesiecy..... do kilku dni.... odpukac.... bierze leki i ... minęło 5 lat..... Po operacji na guzy.. wyglądało, że też moze być kiepsko..... guzy wyglądały na rakowe.... nie zgodziliśmy sie na wysłanie do zbadania...to nic nie daje.... a moze odebrać nadzieję..... Teraz juz za stary na operację..... i ma ich za dużo i w wielu miejscach..... wiec .... każdy dzień cieszy.... i wierzę, że jeszcze kilka lat z nami pobędzie.... Nadzieja umiera ostatnia ... a prawie 13 lat dla wielkiego psa (45kg normalnie.. teraz schudł do 40) to już poważny wiek.... a moze mieć i więcej, przygarnęliśmy go dorosłego...
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.