Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

AgnieszkaBK 08:59, 21 lip 2012

To zjedz Aniu... smacznego Dobrego dnia życzę
monteverde 10:37, 21 lip 2012

Aniu nie zamartwiaj się korą, przyjedziemy pomożemy rozsypać, u mnie najwyraźniej Lucyferki zgniły, bo ani jeden nie kwitnie chociaż na Twoje popatrzę a co do deszczówki wszędzie piszą,że storczyki bardzo ja lubią, ja też podlewam deszczówką, narazie nie kwitną, ale listki im się ładniejsze zrobiły no zobaczymy co dalej będzie, smakowitego dnia życzę
marzena 10:58, 21 lip 2012

ładne obrazki podeszczowe... u mnie też popadało w nocy i jestem zadowolona z tego faktu...

Ania, no, nie wiem co powiedzieć/napisać abyś się lepiej poczuła ... ale myślę, że dobrze sama wiesz... pewnie cieszysz sie każdą chwilą kontaktu ze swoim ulubieńcem

pozdrawiam serdecznie, miłego dnia
Mala_Mi 12:13, 21 lip 2012

monteverde napisał(a)
Aniu nie zamartwiaj się korą, przyjedziemy pomożemy rozsypać, u mnie najwyraźniej Lucyferki zgniły, bo ani jeden nie kwitnie chociaż na Twoje popatrzę a co do deszczówki wszędzie piszą,że storczyki bardzo ja lubią, ja też podlewam deszczówką, narazie nie kwitną, ale listki im się ładniejsze zrobiły no zobaczymy co dalej będzie, smakowitego dnia życzę

Korą się nie martwię..tylko tym ,że co opielę.. nie zdażę rozsypać i znów muszę od początku No i bez kory trzeba często podlewać..a z tym gorzej... i jak pisałam załatwiłam ostanio troche mojego dobra...
Ja sie tym nie przejmuję.... są gorsze problemy....i gorsze ogrody

Moje storczyki po deszczówce zrobiły sie brzydkie.. może moje deszcze są gosze..ale juz nie podlewam... tylko woda przefiltrowana i jak jest czas to i przegotowana.... Opadły prawie wszystkie kwiaty.... liście zrobiły sie bardzo brzydkie... moje stroczyki po 2 podlewaniach deszczówka wyglądają jak nie moje storczyki.....
Mala_Mi 12:26, 21 lip 2012

marzena napisał(a)
ładne obrazki podeszczowe... u mnie też popadało w nocy i jestem zadowolona z tego faktu...

Ania, no, nie wiem co powiedzieć/napisać abyś się lepiej poczuła ... ale myślę, że dobrze sama wiesz... pewnie cieszysz sie każdą chwilą kontaktu ze swoim ulubieńcem

wiem, rozumiem.. pupil leży na polu... drzwi otwarte..a mi zimno..wczoraj 26, a dziś 16 stopni.. nawet skarpetki ciepłe wydarłam z szafki.... a koledze w futrze wreszcie dobrze
Celina 13:11, 21 lip 2012

asc napisał(a)

wiem, rozumiem.. pupil leży na polu... drzwi otwarte..a mi zimno..wczoraj 26, a dziś 16 stopni.. nawet skarpetki ciepłe wydarłam z szafki.... a koledze w futrze wreszcie dobrze

Aniu -Buziole
Wg mnie Staruszkowi jest dobrze
zbigniew_gazda 13:18, 21 lip 2012

Aniu pogłaszcz pieska i niech wraca do zdrowia. Deszczówka w naszych stronach nie jest dobra. Ze Słowacji co chwilę nadciągają kwaśne deszcze niestety. Ja storczykom dają kranówę i nic się im nie dzieje . Pozdrawiam.
eliza3 13:23, 21 lip 2012

Aniu przyszłam się przywitać i uśmiechy przesłać Widzę, że jesteś zapracowana, cały czas biegasz, dwoisz się i troisz, a urlop kiedy? Trzeba odpocząć, złapać oddech, wtedy wszystko inaczej wygląda i łatwiej połapać wszystkie sznurki... Serdecznie pozdrawiam, życzę udanego weekendu i zdrowia dla przyjaciela
AniaDS 13:32, 21 lip 2012

Aniu, u Ciebie to nawet w deszczowej porze ogród jest piękny.
Odpocznij trochę, życie w biegu to nie życie. Całusy dla psiaczka .
Bogdzia 21:30, 21 lip 2012

Ja Ci nie będe radziła zebys odpoczęla bo wiem że jesteś zawalona robotą i musisz to zrobic.Więc skończ ja jak najszybciej i weź kasę. I wtedy odpoczywaj na swoim tarasiku. Pozdrówka dla wszystkich mieszkańców twojego domu.