Basiu ja z Tobą będę ryczeć ,albo sie kiedyś razem wybierzemy Aniu jesteś niesamowita,a ogród masz bajeczy,teksty choć nie mam czasu ale po nocach uwielbiam czytac pozdrawiam
Lilije zabójcze i ile mają jeszcze paków- u mnie już większość przekwitła-sadziłaś je w koszyczkach?
Bez koszyków .... i mają gdzie się rozrastać...
Ciągle nie mogę się przyzwyczaić do nowego avatarka
Edyt... lilie wyższe ode mnie...... te to kolosy... lilie też są wczesne, późne, a te należą do późnych i mam jeszcze kilka co dopiero n=mają pąki, a i tak są w tym roku przyspieszone..szkoda, bo do spotkania mogą być kaput
Chyba się poryczę z żalu, że na żywo tego wszystkiego nie obejrzę
Nie rycz, mała nie rycz..... jak w piosence... nie teraz to za jakiś czas... dla Ciebie zawsze będę mieć otwarte drzwi ... a poza tym to wszystko za 1,5 tygodnia już przekwitnie..
no to mnie pocieszyłaś!
Basiu ja z Tobą będę ryczeć ,albo sie kiedyś razem wybierzemy Aniu jesteś niesamowita,a ogród masz bajeczy,teksty choć nie mam czasu ale po nocach uwielbiam czytac pozdrawiam
Oczywiście zapraszam.....
Ja kibicuję Twojej budowie I podczytuję .. ale ostanio niezbyt regularnie...... ale na tyle, by wiedzieć co w trawie piszczy
Aniu, ja na razie bez kwiatka, ale też z całego serca - wszystkiego naj, naj, naj
A już kwiatuszek mam
Taki:
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.