Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

Mala_Mi 14:20, 08 sie 2012

Yen napisał(a)
Aniu, od dwóch dni oglądam zdjęcia i relacje ze spotkania u Ciebie. I coraz bardziej Wam zazdroszczę. Ale może jeszcze będzie jakaś okazja . Twój ogród - Zjawiskowy! Naprawdę trudno uwierzyć, że ma dopiero 4 lata. Jak Ty to robisz, że wszystko takie wielkie?????Masz dziewczyno tzw. rękę do roślin.
Poddałam się na chwilę atmosferze spotkania. Super, że jest tyle wspaniałych osób i że możemy się spotykać przy okazji zwiedzania ogrodów.
Gratuluję, wspaniałej organizacji ! Buziaczki Jola

Jolu..wcale nie jet zjawiskowy... to zasługa fotografów
Mala_Mi 14:23, 08 sie 2012

monteverde napisał(a)
Aniu i jak tam doszliście już do siebie? pozdrawiam

Nawet z grubsza uprzątnięte.... zaraz lecę po płatne worki na ekstra śmieci... bo pół garażu zastawione

A jutro jeżdżą ze śmieciami na sąsiedniej ulicy Że ja na to nie wpadłam dzisiaj.. bo dzisjaj była nasza ulica....

JulkAd 15:37, 08 sie 2012

asc napisał(a)

Aniu, od dwóch dni oglądam zdjęcia i relacje ze spotkania u Ciebie. I coraz bardziej Wam zazdroszczę. Ale może jeszcze będzie jakaś okazja . Twój ogród - Zjawiskowy! Naprawdę trudno uwierzyć, że ma dopiero 4 lata. Jak Ty to robisz, że wszystko takie wielkie?????Masz dziewczyno tzw. rękę do roślin.
Poddałam się na chwilę atmosferze spotkania. Super, że jest tyle wspaniałych osób i że możemy się spotykać przy okazji zwiedzania ogrodów.
Gratuluję, wspaniałej organizacji ! Buziaczki Jola

Jolu..wcale nie jet zjawiskowy... to zasługa fotografów

Aniu nie bądź taka skromna, przecież nie wszyscy potrafią robic idealne zdjęcia, a Twój ogród na wszystkich fotkach wygląda wspaniale
monteverde 15:38, 08 sie 2012

asc napisał(a)

Aniu i jak tam doszliście już do siebie? pozdrawiam

Nawet z grubsza uprzątnięte.... zaraz lecę po płatne worki na ekstra śmieci... bo pół garażu zastawione

A jutro jeżdżą ze śmieciami na sąsiedniej ulicy Że ja na to nie wpadłam dzisiaj.. bo dzisjaj była nasza ulica....

Dasz na piwko to zabiorą, też wkładamy dużo w płatne worki u nas jeden 18 zł
Mala_Mi 15:40, 08 sie 2012

Własnie zamknęli mi przed nosem kasę.... juto skoczę po worki....
A mama robi dalej porządek w pomidorach....... za rok to ja chbya nic nie posadzę jak mam mieć dalej taką baba jagę
Pszczelarnia 15:42, 08 sie 2012

Płatene worki na śmieci?
18 zł. ?
A co wrzucacie do takich drogich worków? Jeśli wolno, zapytać?
monteverde 15:44, 08 sie 2012

Szkło i plastyki i mydło i powidło no tak u nas jest, dziadowska gmina
monteverde 15:46, 08 sie 2012

asc napisał(a)
Własnie zamknęli mi przed nosem kasę.... juto skoczę po worki....
A mama robi dalej porządek w pomidorach....... za rok to ja chbya nic nie posadzę jak mam mieć dalej taką baba jagę

za rok dopilnujesz i możesz zawsze zamówić niższe odmiany ja już swoim poskracałam stożki wzrostu
eliza3 15:53, 08 sie 2012

Zajrzałam, poczytałam o śmieciach. U nas segregowane wywożą za darmo, ale trzeba kłaść do ich worków - jeden 1,50 zł.
Urszulla 16:12, 08 sie 2012

Aniu-wspaniałe spotkanie a relacja z niego bardzo udana. Gratuluję Wam. Dopiero w zdjęciach z relacji Twój ogród w całej okazałości-jest cudowny i ładnie wypielęgnowany. Niesamowity efekt w tak krótkim czasie. Na zdjęciach wyglądasz zupełnie inaczej-powinnaś zmienić awatarka!!na aktualny. Pozdrawiam serdecznie z gór.