Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

Mala_Mi 22:17, 17 sie 2012

Kasia, Ela... .. jestem podkarpacianką z wyboru.... ale pokochałam te okolice I bardzo mi się podobają. M. ma piekna widokową działkę.. może kiedyś tam uciekniemy na starość...... asfalt aż do działki .. podjazd latem spoko...ale zima.. tylko narty Za to jakie widoki.... Ale tu mnóstwo ludzi tak żyje.. mieszkam tu już prawie 30 lat... i ciągle się dziwię w jakich rejonach mieszkają ludzie.... Mieszkać można, ale dojezdżac do pracy, szkoły..... przewalone...... Jednak na emeryturze... spokój, cisza i ta przestrzeń Jak sokoły I takie otocznie jak na foto
I jesień........ cudownie....

Bożenko.. to moja największa bolączka w ogrodzie.. za cisno posadzone, za gęsto. i to rośnie... i żal będzie wszystkiego, ale bez sekatora się nie obejdzie.... A widoki w pracy.... to taka odskocznia od komputera.... fajna odskocznia ....
Kondzio 22:24, 17 sie 2012

Juz ja cie nie moge wyobrazic jak bedziesz odpoczywac na starosc
Mala_Mi 22:34, 17 sie 2012

Kondzio napisał(a)
Juz ja cie nie moge wyobrazic jak bedziesz odpoczywac na starosc
\
Napiszę krótko... robot głupiego lubi
I trzeba będzie założyć ogród
Madzenka 22:37, 17 sie 2012

Liczyłam że CIę zwabię do mojego wątku

Otrzymałam dzisiaj nagrodę z konkursu pospotkaniowego

I baaaaardzo dziękuję za dedykację Przyznam się, ze się wzruszyłam i aż mi serduszko mocniej zabiło Dziękuję Aniu !

Madzenka 22:37, 17 sie 2012

Autorski plan ogrodu ANi ASC JAk dotrę do Rzeszowa nie zgubię się i znajdę bez problemu basen
Madzenka 22:40, 17 sie 2012

asc napisał(a)
Kasia, Ela... .. jestem podkarpacianką z wyboru.... ale pokochałam te okolice I bardzo mi się podobają. M. ma piekna widokową działkę.. może kiedyś tam uciekniemy na starość...... asfalt aż do działki .. podjazd latem spoko...ale zima.. tylko narty Za to jakie widoki.... Ale tu mnóstwo ludzi tak żyje.. mieszkam tu już prawie 30 lat... i ciągle się dziwię w jakich rejonach mieszkają ludzie.... Mieszkać można, ale dojezdżac do pracy, szkoły..... przewalone...... Jednak na emeryturze... spokój, cisza i ta przestrzeń Jak sokoły I takie otocznie jak na foto
I jesień........ cudownie....

Bożenko.. to moja największa bolączka w ogrodzie.. za cisno posadzone, za gęsto. i to rośnie... i żal będzie wszystkiego, ale bez sekatora się nie obejdzie.... A widoki w pracy.... to taka odskocznia od komputera.... fajna odskocznia ....

Oj też w takim miejscu chciałabym na starośc zamieszkać!!
Ze słupa robiłaś zdjęcie???
Madzenka 22:41, 17 sie 2012

asc napisał(a)

Ani widzialam u Ciebie w ogrodzie ostnice (stipa) Czy u Ciebie wymarza???
Mam przesadzać ja zachwile i zastanawiam się czy warto, czy zimą ją nie trafi...

U mnie jest pierwszy rok, ale posadziłam u znajomej na działce i zostawiona samopas ładnie przetrwała i rośnie bez problelemu, dlatego posadziłam u siebie.. i chyba jeszcze posadzę

Zatem ryzykuję i przesadzam na docelowe miejsce
alinak 22:55, 17 sie 2012

Ania ja znowu buszuje po twoim wątku .....chyba mnie nie wygonisz ? .do południa zdążyłam przesadzić 100 kilowe parzydło leśne ( wywaliłam go w kąt ) i trawę (miscant malepartus ) na angielce , zanim zorientowałam się że dziś święto Matki Boskiej Kalwaryjskiej....no ale na dróżki poszłam ....
teraz natomiast odchorowuje już pomalutku to przesadzanie parzydła . nie mogłam poprosić o pomoc Mojego M , bo to już była 3 eksmisja tego giganta i na pewno by mi to przypomniał ......a wyszłam tylko na papieroska

pozdrawiam Aniu . już łapnęłam chęć na kompozycje trawy tę przy oczku u ciebie
Mala_Mi 09:19, 18 sie 2012

Marzenko..... litosci.. mogłaś mi oszczędzić pokazywania moich bazgrołów....... ja piszę jak kura pazurem.... to dla mnie wymyślono komputery
Mala_Mi 09:21, 18 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)

Ani widzialam u Ciebie w ogrodzie ostnice (stipa) Czy u Ciebie wymarza???
Mam przesadzać ja zachwile i zastanawiam się czy warto, czy zimą ją nie trafi...

U mnie jest pierwszy rok, ale posadziłam u znajomej na działce i zostawiona samopas ładnie przetrwała i rośnie bez problelemu, dlatego posadziłam u siebie.. i chyba jeszcze posadzę

Zatem ryzykuję i przesadzam na docelowe miejsce

Dziś podskocze na działkeznjomych (opuszczona bidula i tylko w zasadzie ja tam zaglądam..) i popatrzę na trawke.. a tak wogle to dzięki za nazwę bo mi ciagle wyaltuje z głowy i juznawet prosiłąm by mi ktoś przypomniał