Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

Kondzio 10:01, 29 sie 2012

Nie złe zdjecia
Tess 10:46, 29 sie 2012

No, przebrnęłam
Nie sądziłam, Aniu, że aż tak mocno Cie poruszyła tamta sprawa. Nie było to miłe, nawet dla osób postronnych, to fakt. Ale takie rzeczy się zdarzają i zdarzać będą (choć wolałabym, żeby sie nie zdarzały).
Ale jestem realistką
Każdy kto wchodzi na jakiekolwiek forum musi zdawać sobie sprawę z tego, że jakąś część siebie i swojego zycia upublicznia. Sam decyduje, co i ile chce pokazać. I niestety, musi sie liczyć z tym, że to, co pisze i pokazuje, podlegać będzie ocenie.
A oceny bywają różne, bo ludzie są różni. Nie mądrzy i głupi, tylko właśnie róźni.
Oceniają rzeczywistość przez pryzmat wielu aspektów, m.in. zalezy to od tego, jakie otoczenie ich kształtowało i nadal kształtuje czy doświadczenia życiowego, a takze od tego, czy daną osobę lubią bardziej, mniej, czy moze jest im obojętna. No i jeszcze cechy charektorologiczne też nie sa bez znaczenia
A oceniamy wszyscy, nawet, jeśli sądzimy, że nie oceniamy. Tylko jedni te swoje oceny upubliczniają, inni nie. Albo upubliczniają w odpowiedniej formie.

Nie ma obowiazku wchodzić do wszystkich ogrodów. A już na pewno nie trzeba pozostawać w tych, gdzie nie czujemy się dobrze

Och, ale się rozgadałam
Na marginesie - obie Panie wróciły, głowy gorące ochłonęły

PS. Przy okazji dowiedzialam się, dlaczego Martek zamknęła swój poprzedni wątek

Miłego dnia wszystkim

O matko, dwa razy przeczytałam, żeby sie upewnić, że nikogo tym nie urażę

Milka 16:50, 29 sie 2012

asc napisał(a)
Oj tam, oj tam... ale jakie efekty

A to???

myślałam, że synka foto będę chwalić, ale jak zobaczyłam to, ...od razu oba chwalę i wracam do lektury
mira 17:01, 29 sie 2012

hej!

fotki superaśne !!!
nie mam zamiaru dochodzić o co chodzi
mnie tu dobrze to sobie wchodzę hehe i czasami coś napiszę albo i nie

a tak wogóle to ponoć jak środa minie to tydzień ginie - coraz bliżej do week
sadzisz cos nowego teraz? czy na ten rok koniec
Mala_Mi 17:35, 29 sie 2012

Irenko... to też foto synka

A to moje dzisiejsze....
Datura w końcu wygląda jak trzeba..... rok temu przemroziłąm (zapomniałąm zabraż z tarasu) i walczyła do tej pory odbijajac z korzenia.

I moje ulubione białe wrzoski.....

I ketmia bylinowa..... proszę jak jadę ogrodowiskowo.. na biało i tematycznie
Mala_Mi 17:40, 29 sie 2012

mira napisał(a)
hej!

fotki superaśne !!!
nie mam zamiaru dochodzić o co chodzi
mnie tu dobrze to sobie wchodzę hehe i czasami coś napiszę albo i nie

a tak wogóle to ponoć jak środa minie to tydzień ginie - coraz bliżej do week
sadzisz cos nowego teraz? czy na ten rok koniec

Mam do posadzenia duuużo, ale nie mam kiedy bo pracuję i siedzę na ogrodowisku ... i leczę przeziębienie, albo inne licho co sie przypałętało od basenu albo synusia... (obstawiam to drugie)....

a to jak pisze to i pofocę

Milka 17:45, 29 sie 2012

cacana rabata! wracaj do zdrówka, tak mi się cosik wczoraj zdawało, że coś cię zmogło, a pfe, goń choróbsko!

ma talenta synuś! biel cudna
reni 19:47, 29 sie 2012

Rabata śliczna i te wrzosy... dzisiaj sobie je kupiłam
Mala_Mi 19:53, 29 sie 2012

Te białe???? Ja nie mogę nigdzie takich dostac..... te sąfajne bo pełne i niskie...... najprawdopodobniej doktor jakiś na K
eliza3 20:51, 29 sie 2012

Witaj w klubie Aniu, ja ta też leczę przeziębienie i też najbardziej lubię białe wrzosy...
Zdrowia życzę Tobie i sobie Wrzosy wszystkie śliczne...