Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

monteverde 23:21, 30 sie 2012

eliza3 napisał(a)
Coś mi nie pasuje. Mówicie, że tułacz ekspansywny? Ja wsadziłam, chciałam, aby trochę się potułał po moim ogrodzie, a on ani myślał i wyginął...

tak, tułacz korzeniami łazi, u mnie już w trawniku się pokazuje, ale go lubię

Aniu pozdrawiam
monteverde 23:21, 30 sie 2012

Dubelek to różę dzisiejszą wstawiam

Aniu pozdrawiam
Martek 00:29, 31 sie 2012

asc napisał(a)
Biega u mnie na ogrodzie zajac.. niestety za ciemno by zrobić fotę..... biedak jakoś wpadł i nie wie jak wyjść....

Najlepiej pasztetem do przodu ))))))
Klamber 05:15, 31 sie 2012

Pamiętam jeszcze ten widok. Zająca się pozbyć trza jak najszybciej.
Mala_Mi 07:32, 31 sie 2012

Witajcie,
NIestety z zajaca pasztetu nie bedzie, bo nie udało się go upolowac....
Za to stwierdziłam, że drań może nie chcieć się wyprowadzić, bo w ogródku mam ładną sałatkę i marchewkę...
Miesiek w nocy próbował go upolować, biedak ganiał po ogrdozie i szczekał... zakłócajac spokojny sen.... jakby było mało do domu przez uchylone drzwi balkonowe chyba przyszedł jakiś kot od sąsiadów.... no i to była jazda..... gonitwy po chałupie...a my wyrwani ze snu.... tak, że nocka była cieżka..... za to ile śmiechu przy wspominaniu...

Aniu .. możesz częściej wstawiać dubelki...bardzo ładne

Jotka... nie do końca jestem samowystarczalna, a w kwestii zawłądnięcia kolejnej partii trawnika to jestem wprost obeswłasnowolniona (tak sieto pisze????)....

MIłego dnia.... hura..to piątek...
Basia_1987 08:46, 31 sie 2012

Aniu hehehe ale przygoda wszystkie zwierzaki pragną zobaczyć Twój ogród i troszkę w nim zabawić!!!
reni 08:56, 31 sie 2012

asc napisał(a)
Witajcie,
NIestety z zajaca pasztetu nie bedzie, bo nie udało się go upolowac....
Za to stwierdziłam, że drań może nie chcieć się wyprowadzić, bo w ogródku mam ładną sałatkę i marchewkę...
Miesiek w nocy próbował go upolować, biedak ganiał po ogrdozie i szczekał... zakłócajac spokojny sen.... jakby było mało do domu przez uchylone drzwi balkonowe chyba przyszedł jakiś kot od sąsiadów.... no i to była jazda..... gonitwy po chałupie...a my wyrwani ze snu.... tak, że nocka była cieżka..... za to ile śmiechu przy wspominaniu...

Aniu .. możesz częściej wstawiać dubelki...bardzo ładne

Jotka... nie do końca jestem samowystarczalna, a w kwestii zawłądnięcia kolejnej partii trawnika to jestem wprost obeswłasnowolniona (tak sieto pisze????)....

MIłego dnia.... hura..to piątek...

Hehehe... no to niezła była jazda
Do nas w tamtym roku kot przychodził w nocy na taras i zrobił sobie legowisko na foteliku, jak rano wypuszczałam swojego psa na ogród to pierw kota trzeba było przegonic bo jakby go zobaczył to...tylko futerko by zostało... po kocie oczywiście
Milka 11:48, 31 sie 2012

pasztet byłby niezły, a tak na gonitwie czas sszedł!
dobrze mówisz, plan i pomysł, to podstawa! zimą będę dumać
Madzenka 18:53, 31 sie 2012

Anula a kto cie ubezwłasnowolnił ?
Mala_Mi 19:16, 31 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)
Anula a kto cie ubezwłasnowolnił ?

Oczywiście, że M... trawnik jest jego