Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

an_tre 23:21, 10 wrz 2012

asc napisał(a)

Aniu ale u ciebie imreza na te 9 setek!!! wywijają tańcują, ze mało nóg nie połamią, a ciasno od różniastych bukietów, że ho ho Pokręcę się chwilkę, posłucham i w kimonko popędzę

Anuś .. taniec jak do YCD ....... Pełna synchronizacja ruchów....
ma sie to poczucie rytmu
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Mala_Mi 23:29, 10 wrz 2012

an_tre napisał(a)

Aniu ale u ciebie imreza na te 9 setek!!! wywijają tańcują, ze mało nóg nie połamią, a ciasno od różniastych bukietów, że ho ho Pokręcę się chwilkę, posłucham i w kimonko popędzę

Anuś .. taniec jak do YCD ....... Pełna synchronizacja ruchów....
ma sie to poczucie rytmu

Baaaaaaaa ...... Nie mam najmniejszych wątpliwoci... bo ja nie mam wprawy, ale mam fantazje i tylko umiem tak....

A chrzesniak dwukrotnie był w YCD..... po kim on to ma????
Konstancja30 23:29, 10 wrz 2012

Anno ... jest po 22 ... człowiek chce spać po cięzkim dniu ... a tu kusi kusi żeby taką płynnosć ruchów osiągnąć

z nartami to zobaczysz ... niemożliwe wyda się możliwe i mówię tu o tem, że to będzie pierwszy uczeń który z tyłka nie powstał ... raz jeden się odważyłam ... po 3 dniach tresury odważyłam się i z pagórka jadę ... jadę .... jjjjaaaaaadę ... a narty czynią możliwe z niemożliwego i osiągam kąt 180 pomiędzy prawa a lewą ... drę się ale to ginie w chaszczach pobocznych ... a jeden taki Adamo z zachwytem pod boki sie podpiera i podziwia z dołu ... jak dotarłam i jakimś cudem przeżyłam rzekł "a mówiłaś, że nie umiesz tak" ... i nie chodziło bynajmniej o narty a o talent ukryty w czem innem ... od tamtej pory nart nie używam ... górki tylko fotografuje ... no ewentualnie latem podejmuje się znoju wdrapania na to to z zadyszką naturalnie ...
Mala_Mi 23:37, 10 wrz 2012

Konstancja30 napisał(a)
Anno ... jest po 22 ... człowiek chce spać po cięzkim dniu ... a tu kusi kusi żeby taką płynnosć ruchów osiągnąć

z nartami to zobaczysz ... niemożliwe wyda się możliwe i mówię tu o tem, że to będzie pierwszy uczeń który z tyłka nie powstał ... raz jeden się odważyłam ... po 3 dniach tresury odważyłam się i z pagórka jadę ... jadę .... jjjjaaaaaadę ... a narty czynią możliwe z niemożliwego i osiągam kąt 180 pomiędzy prawa a lewą ... drę się ale to ginie w chaszczach pobocznych ... a jeden taki Adamo z zachwytem pod boki sie podpiera i podziwia z dołu ... jak dotarłam i jakimś cudem przeżyłam rzekł "a mówiłaś, że nie umiesz tak" ... i nie chodziło bynajmniej o narty a o talent ukryty w czem innem ... od tamtej pory nart nie używam ... górki tylko fotografuje ... no ewentualnie latem podejmuje się znoju wdrapania na to to z zadyszką naturalnie ...

Iza, powiem któtko oj tam oj tam..... możliwe.. uwierz mi
Zimą do nas przyjeżdżacie na jaki weekend
Mala_Mi 23:38, 10 wrz 2012

Ostatnie tańciory idą spać. wiec ogłaszam koniec imprezy......
Konstancja30 23:41, 10 wrz 2012

w weekend !!! można ... !!! ... tzn że nauczyć w weekend można ... się ... (tu widzisz jak wzrok mój akrobacje wyczynia niczym te tam zielone kręcidupki ... emotki mi wcięło ) ... Adamo kupi kamere jak nic ))) ...

buźka i jednak spadam ... miałam połozyc się wczesniej ... miałam wstać na czas ... miałam zdązyć ze wszystkim jutro ... a tu ... jak zwykle ... ogrodowisko to magnes ...
Madzenka 23:42, 10 wrz 2012

Ja tańczyć nie potrafię ale jeść (pizze) i pić lubię śwpiewać nie umiem, spać z kurami nie chodzę ale z nimi wstaję.... Więc nie wiem czy zostawać na imlrezce czy się oddalić
Anka u Ciebie zawsze megaimpreza, tylko dlaczego ja taka spóźniona???
barbara_kraj... 23:44, 10 wrz 2012

U Ciebie, Aniu, trzeba by czuwać nieustannie, aby dokładnie w 900 się wstrzelić. Dlatego spóźniona jestem...
Gratuluję tempa!
Słodkie fiołki mimo woli rozsiane
Mala_Mi 23:45, 10 wrz 2012

Iza - w weeeknd samodzilenie będziesz zjeżdżac.. słowo harcerza.. chociaż nigdy nim nie byłam...

Mażdenka- u ciebie ruch jak w ulu, nawet ja tam zabałaganiłam.. wiec nie dziw się, że nie nadażasz..... ja też tańczyć nie umiem, ale mam fantazję..... i jak trzeba to co mi tam.... ważne towarzystwo...
Sebek 23:46, 10 wrz 2012

Miejmy nadzieję Madżenko, że się dopiero rozkręcają

Aniu - chrześniak był w finałowej 16-ce czy tylko na castingach? Lubię ten program