Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Spotkania » Spotkanie w ogrodzie asc w Rzeszowie - sierpień 2012

Spotkanie w ogrodzie asc w Rzeszowie - sierpień 2012

Bogdzia 10:21, 06 sie 2012

Martek napisał(a)

Ja się przyznam, że wykorzystaliśmy z Monte spotkanie, od dechy do dechy, więcej się nie dało. Przyjechaliśmy rano, a tu deszczyk nas przywitał Ania zaczęła wpadać w panikę, co ona zrobi z taką ilością gości. Ja uspokajałem że z tych chmur deszczu nie budziet. Dla mnie deszcz to najlepsza pogoda do robienia fotek więc wypakowałem rośliny z samochodu, zmontowałem sprzęt i do roboty. W ogrodzie wtedy panował błogi spokój i nic nie zapowiadało jeszcze nadchodzącego trzęsienia ziemi. Podejrzewam że ogród Ani tak to mógł odczuć.

Było mi miło poznać wiele nowych osób, których bym nigdy nie poznał, gdyby nie nasze spotkania.

Kto rano wstaje ...

Czekałam na te zdjęcia

Chcę jednak powiedzieć,że Bogdzi uwadze nie umknęło nic i też obiektyw jak żyleta !

Martuś to są zdjecia Roberta , nie moje.
Bogdzia 10:22, 06 sie 2012

Martek napisał(a)
Chybabym nie chciała Bogdziu ...

Nie bądź taka poważna. Chciała byś i już , ja też bym chciała......
Sebek 10:24, 06 sie 2012

Piękne zdjęcia Bogdziu - spotkanie na pewno zostanie na dłuuuugo w Waszej pamięci - a w naszej te przepiękne zdjęcia
Bogdzia 10:26, 06 sie 2012

Sebek napisał(a)
Piękne zdjęcia Bogdziu - spotkanie na pewno zostanie na dłuuuugo w Waszej pamięci - a w naszej te przepiękne zdjęcia

dzięki za pochwałę Sebciu ale było jeszcze fajniej niż to widac na zdjeciach.
Sebek 10:30, 06 sie 2012

No dobra - nie dręczcie nas już tak !
Mala_Mi 10:35, 06 sie 2012

Sebek napisał(a)

Mógł tylko jak bym wiedział że problemem jest transport to bym pojechał po niego żaden problem

No już trudno...No nic - Ania musi zrobić drugi zlot w przyszłym roku

Podczytuję, tu dotarłam...... Sebek..... było super i czadowo, zajefajnie i wogóle...... i nieżałuję wcale... ale drugi raz ..... takie przedsięwzięcie....... chyba bym sie bała, że nie podołam

Jednak dla spotkania tak wspaniałych pasjonatów... naprawde warto....

Danusiu..... brak słów by podziękować.......

Wieloszka 10:50, 06 sie 2012

Obejrzałam całą relację ze spotkania - jestem pod ogromnym wrażeniem Aniu!!!!!!! Nie tylko Twoim - choć jesteś szalona i niesamowita babeczka, ale także Twojego ogrodu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Często na niego narzekasz, na chwasty, na misz masz itp.itd - a to wszystko bujda na resorach!!! Ale znalazłam winowajcę - to wszystko przez te przyciemniane okulary - musisz zmienić na różowe, Twój ogród na to zasługuje!!! Wszędzie piękne kanciki, trawnik jak marzenie, a bujność roślin zapiera dech!!! Chyba, że to narzekanie to miał być taki chwyt marketingowy Wszyscy przyjeżdżają i.... WOW!!!
Aniu, zatem najszczersze gratulacje tak pięknego i bujnego ogrodu! I wieeeelki szacun za organizację całego zjazdu - potrafię sobie wyobrazić ogrom prac przygotowawczych, żeby to wszystko tak wspaniale wyszło
Milka 11:20, 06 sie 2012

Pora na moją relację.
Przede wszystkim dziękuję Ani, Kazkowi, mamie Ani- p. Danucie, synowi Maćkowi i jego sympatii Ani, Tereni, przyjaciółce Ani oraz Adasiowi i Izie, za cudowne spotkanie; było wyjątkowe, bo i wyjątkowi są gospodarze, Ania stworzyła niezapomniany nastrój, Kazek, tak jak pisze Bożenka, jest niesamowicie spokojny i przyjacielski. Było wesoło, energetycznie i smakowicie, bo potraw było do wyboru i koloru; podziwiam Anię, bo to spotkanie było nie lada wyzwaniem, dużo zakręconych ogrodowiczan, na dłuższy pobyt i w niedzielę zwiedzanie Przemyśla.
Dziękuję Danusi i Witkowi, bo bez nich nie byłoby Ogrodowiska, spotkań, wymian roślinnych, dążenia do coraz piękniejszych ogrodów!
Bardzo się cieszę ze spotkania, bo przybyło mnóstwo wspaniałych osób. Ogród Ani jest piękny; wszystko dosłownie buja, trawa idealna, że chodzenie na boso jest wielką przyjemnością; oczko wielkie i piękne, ciurkadełka mile szemrzą, a w całym ogrodzie idealny porządek, chwasty to nawet z lupą nie znajdziesz; wspaniały wzór ogrodu do naśladowania. Po powrocie do siebie, stwierdziłam, że mój ogród nie nadaje się jeszcze do pokazania, trzeba zakasać rękawy i do roboty
A teraz wspomnienia ogrodu i spotkania; wiem, że już dużo zdjęć wstawiono, ale dorzucam swoje

Robert robi profesjonalne zdjęcia, taka lekka mgiełka była, bo ciut kapało, ale potem był niesamowity upał

Milka 11:34, 06 sie 2012

Milka 11:42, 06 sie 2012

te trawy są niesamowite!!!