Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje roślinki

Moje roślinki

majkel0326 12:04, 07 wrz 2012

Jolu,jak pomyślę o tych zadymach,które przed nami to aż mi się zimno robi Ja też lubię mieć pełną spiżarnię i zamrażarkę.Jeszcze zrobimy świnobicie i do sklepu tylko po drobiazgi potem się jeździ.W razie by nas śnieg zasypał (a tak się zdarza ) to będzie co jeść
betysia 12:09, 07 wrz 2012

majkel0326 napisał(a)
Jolu,jak pomyślę o tych zadymach,które przed nami to aż mi się zimno robi Ja też lubię mieć pełną spiżarnię i zamrażarkę.Jeszcze zrobimy świnobicie i do sklepu tylko po drobiazgi potem się jeździ.W razie by nas śnieg zasypał (a tak się zdarza ) to będzie co jeść

Majeczko....witaj sloneczna duszyczko!!!!!!

brrrrrrrrrr az mrozem zawialo....na samo wspomnienie zimy!

a ja jednak sie skupie na twoich pieknych bialych rozach skapanych w deszczu, soczystych brzoskwiniach, szczesliwych kurkach i pieknej dyni....
cudnego weekendu Ci zycze i dziekuje za odwiedzinki!!!!!!
eliza3 15:54, 07 wrz 2012

Maju, ale ty pracowita jesteś, Tobie zima nie straszna, skoro spiżarnia i zamrażalnik pełny Pozdrawiam
majkel0326 17:28, 07 wrz 2012

Betysiu,ja Tobie również życzę udanego weekendu Dziękuję za odwiedziny!

Elu,jakoś trzeba sobie radzić A mój M taki wybredny,że kupnych wędlin nie jada,woli swojskie.Jak nie mamy swoich to jada głównie sery Dlatego lubię mieć pełen zamrażalnik,mam kłopot z głowy.
majkel0326 17:32, 07 wrz 2012

Włoszczyzna się mrozi Tak mi pachniała,że aż mam ochotę na rosołek Piję dziś już trzecią kawę,pogoda barowa,pada deszczyk i wieje,ogólnie nieprzyjemnie,brrr. Mój M wybrał się po obiedzie do najbliższego nam miasteczka,jakieś 3km od nas.Zajechał na parking,wysiadł,a spod samochodu wyszedł nasz kot! Jechał z nim na silniku pod maską jako pasażer na gapę Dobrze,że nie wypadł po drodze.Do domu wrócił już bezpiecznie jako pasażer na siedzeniu koło mojego M
eliza3 17:43, 07 wrz 2012

majkel0326 napisał(a)
Włoszczyzna się mrozi Tak mi pachniała,że aż mam ochotę na rosołek Piję dziś już trzecią kawę,pogoda barowa,pada deszczyk i wieje,ogólnie nieprzyjemnie,brrr. Mój M wybrał się po obiedzie do najbliższego nam miasteczka,jakieś 3km od nas.Zajechał na parking,wysiadł,a spod samochodu wyszedł nasz kot! Jechał z nim na silniku pod maską jako pasażer na gapę Dobrze,że nie wypadł po drodze.Do domu wrócił już bezpiecznie jako pasażer na siedzeniu koło mojego M

Ciekawa przygoda z tym kotkiem, skoro pogoda barowa, to po co miał wychodzić skoro przy silniku cieplutko , a tak na poważnie to faktycznie miał dużo szczęścia, że nie wypadł
majkel0326 17:47, 07 wrz 2012

Mamy problem z kotami,bo są jeszcze na tyle małe,że mieszczą się pod maskę.Chociaż mają wygodnie na słomie w pomieszczeniach gospodarczych wolą się wygrzewać na silniku,głuptasy małe
eliza3 18:13, 07 wrz 2012

Najważniejsze, że bezpiecznie dotarł do domu ten podróżnik z przypadku
majkel0326 12:08, 08 wrz 2012

Prawda Elu.Córka by płakała,to mała kociara

Dziś nici z prac w ogrodzie,chociaż pogoda w miarę ładna.Idziemy dzisiaj na wesele,od rana był fryzjer,a ogród zdecydowanie zaszkodziłby moim paznokciom Ale co tam,jutro sobie odbiję.Muszę trochę porządków w bylinach zrobić,trawnik aż się prosi o skoszenie.Podobno jeszcze ma być ładna pogoda,więc dam radę
ell 12:25, 08 wrz 2012

Maju przegapiłam 200 u Ciebie, więc gratuluję na 204
I niech wątek się rozrasta.