Uffff. nadrobiłam zaległości
Miałam kilka skojarzeń i mysli, ale zanim dotarłam do końca..... to już zapomniałam......
Napewno kulki superaśne A i wiosnę widać
Hasło z wiekiem dopasowanym do godzin - rewelacja
cieszę się, ze się nie nudziłaś a co do kulek, jak wytne wszystkie to będę miała wprawę, że hej!
Nie pomyslałam wcześniej....jak tniesz te swoje kulki to miałaś tyle sadzonek..... wystarczyło w kopertę (pakę) i do mnie. Po cholere mam kupowac jak moge ukorzenić, instrukcji obsługi do tego dzieła jest tu duzo A że urośnei za kilka lat...mam czas, moge poczekać .....ogród pustką juz nie straszy
Że ja dopiero teraz na to wpadłam
Nie pomyslałam wcześniej....jak tniesz te swoje kulki to miałaś tyle sadzonek..... wystarczyło w kopertę (pakę) i do mnie. Po cholere mam kupowac jak moge ukorzenić, instrukcji obsługi do tego dzieła jest tu duzo A że urośnei za kilka lat...mam czas, moge poczekać .....ogród pustką juz nie straszy
Ania, ukorzeniam i będziesz miała ode mnie sadzonki i jeszcze parę innych osób, które chciały
Ania, ukorzeniam i będziesz miała ode mnie sadzonki i jeszcze parę innych osób, które chciały
Bez przesady......... ukorzenione zsotawa sobie Mi podeślij tylko ucięte gałązki........
Ireno, tyle się u ciebie dzieje w ogrodzie i tyle pracy odwaliłaś. Zakupy super, masz rzeczywiście dużo miejsca i możesz poszaleć. Moja działka ma niewiele ponad 7 arów i już mi się ciasno robi. Ale chyba nie chciałabym mieć teraz więcej. Chcę doprowadzić do stanu o jakim marzę, a to znaczy, że dużo pracy przede mną, nie wspomnę o kosztach. Ogród to niestety kosztowne hobby, dobrze że zdrowe. Ale jakiegoś bzika trzeba mieć.
Ja też Bożenko marzę, aby doprowadzić do takiego stanu, ale dużo jeszcze trzeba; a bzika należy mieć, bo fajniejsze życie