Nie pomyslałam wcześniej....jak tniesz te swoje kulki to miałaś tyle sadzonek..... wystarczyło w kopertę (pakę) i do mnie. Po cholere mam kupowac jak moge ukorzenić, instrukcji obsługi do tego dzieła jest tu duzo A że urośnei za kilka lat...mam czas, moge poczekać .....ogród pustką juz nie straszy
Że ja dopiero teraz na to wpadłam
Ania, ukorzeniam i będziesz miała ode mnie sadzonki i jeszcze parę innych osób, które chciały
Bez przesady......... ukorzenione zsotawa sobie Mi podeślij tylko ucięte gałązki........
Ania, tego jest mnóstwo!!! a ja na tym kończę z bukszpanami, teraz inna grupa roślin idzie masz sadzonki i już w maju przywiozę!
U mnie zima na całego..i wcale nie jest to żart primaaprylisowy..... Zbysiu u siebie pokazał zimę, wiec ja już nie wstawiam.....zerknij u niego jak u nas biało.... to nie żart...to prawda ....
Irenko jestem ciekawa efektu dzisiejszych prac. Mnie aż korci aby wyjść do ogrodu ale chyba dzisiaj przy dekoracji donic pozostanę, dekoracji domu i troche odpoczynku mi się należy
bardzo ładnie Ci wyszły kulki bukszpanowe, a co dzisiaj będziesz porabiać ? no, masz pogodę, to możesz ...
ja już byłam u siebie, było snieżnie, teraz powoli topnieje śnieg