Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Milka 10:19, 01 kwi 2012

ircia napisał(a)
Nieustannie podziwiam - zarówno coraz piękniejszy ogród, jak i zapał ogrodniczki

jeszcze trochę a zapału zabraknie latem i wiosną każdy ogród jest piękny i wychuchany i niewychuchany
Milka 10:21, 01 kwi 2012

asc napisał(a)

Nie pomyslałam wcześniej....jak tniesz te swoje kulki to miałaś tyle sadzonek..... wystarczyło w kopertę (pakę) i do mnie. Po cholere mam kupowac jak moge ukorzenić, instrukcji obsługi do tego dzieła jest tu duzo A że urośnei za kilka lat...mam czas, moge poczekać .....ogród pustką juz nie straszy
Że ja dopiero teraz na to wpadłam

Ania, ukorzeniam i będziesz miała ode mnie sadzonki i jeszcze parę innych osób, które chciały

Bez przesady......... ukorzenione zsotawa sobie Mi podeślij tylko ucięte gałązki........

Ania, tego jest mnóstwo!!! a ja na tym kończę z bukszpanami, teraz inna grupa roślin idzie masz sadzonki i już w maju przywiozę!
Milka 10:22, 01 kwi 2012

AgnieszkaBK napisał(a)
Ale u Ciebie już wszystko rośnie ..... u mnie i za dwa tygodnie tak nie będzie....

Teraz z dnia na dzień wszystko rusza, a u was faktycznie 2 tygodnie później
Milka 10:24, 01 kwi 2012

Pogoda niezła dziś, +6, słońce, ale wiatr; nie zniechęca mnie to i idę na ogród
mimo, że to niedziela!
Mala_Mi 10:24, 01 kwi 2012

irena_milek napisał(a)

Nie pomyslałam wcześniej....jak tniesz te swoje kulki to miałaś tyle sadzonek..... wystarczyło w kopertę (pakę) i do mnie. Po cholere mam kupowac jak moge ukorzenić, instrukcji obsługi do tego dzieła jest tu duzo A że urośnei za kilka lat...mam czas, moge poczekać .....ogród pustką juz nie straszy
Że ja dopiero teraz na to wpadłam

Ania, ukorzeniam i będziesz miała ode mnie sadzonki i jeszcze parę innych osób, które chciały

Bez przesady......... ukorzenione zsotawa sobie Mi podeślij tylko ucięte gałązki........

Ania, tego jest mnóstwo!!! a ja na tym kończę z bukszpanami, teraz inna grupa roślin idzie masz sadzonki i już w maju przywiozę!

U mnie zima na całego..i wcale nie jest to żart primaaprylisowy..... Zbysiu u siebie pokazał zimę, wiec ja już nie wstawiam.....zerknij u niego jak u nas biało.... to nie żart...to prawda ....
Milka 10:49, 01 kwi 2012

Ojej, ale dziś prima aprilis! wolałabym aby to był żart, idę i zerknę!
Pola 10:52, 01 kwi 2012

Irenko u mnie też rano biało było ale słoneczko prześwituje więć mam nadzieję że szybko to paskudztwo stopnieje
Madzenka 12:09, 01 kwi 2012

Irenko jestem ciekawa efektu dzisiejszych prac. Mnie aż korci aby wyjść do ogrodu ale chyba dzisiaj przy dekoracji donic pozostanę, dekoracji domu i troche odpoczynku mi się należy
marzena 12:48, 01 kwi 2012

bardzo ładnie Ci wyszły kulki bukszpanowe, a co dzisiaj będziesz porabiać ? no, masz pogodę, to możesz ...
ja już byłam u siebie, było snieżnie, teraz powoli topnieje śnieg
Bogdzia 22:25, 01 kwi 2012

Pozdrawiam Irenko.