Nakręcaj się nakręcaj

Masz miejsce możesz szaleć!
Czytam, zdjęcia oglądam, patrzę a od mojej ostatniej wizyty znowu kilkanaście stron śmignęło

RH piękne, zgadzam się z Bogdzią, że więcej kwaśnego stanowiska potrzebują, dałabym z przodu i z tyłu. Co do gęstości mam mieszane uczucia, moje RH mimo tego, że też już swoje lata mają rosną powoli i jestem pewna, że takich okazów jak ma Bogdzia się nie doczekam. Ona ma chyba specyficzny klimat oraz podłoże dla RH. RH świetnie znoszą przesadzanie i czasem jak któryś mi źle rośnie to go przesadzam, zdecydowanie dobrze mu to robi

Byłam ostatnio u hodowcy RH w swojej okolicy, ma piękną rabatę z RH, świetnie skomponowaną z innymi roślinami i mimo tego, że jest producentem i wie jak się nimi opiekować, żaden z jego RH nie jest takich rozmiarów jak u Bogdzi, wniosek z tego, gleba nie taka, pewnie klimat też im nie służy. Może jest to też związane z tym, że rabata jest gęsto obsadzona, tak jak u Danusi, ale powiem wam, że świetnie to wygląda. Jak zakwitną RH i pan mi pozwoli to zrobię zdjęcie i zobaczycie jak rewelacyjnie to wygląda