Myslę, że 1,5 x 1,5 do takie minimum aby ładnie się zaprezentowały
Bogdzi mi pokazywła jak wygladają rh i azalie, które rosną za gęsto...... czyli tam gdzie maja ciemno, to już nie kwitną. Mozna postawić na szybki efekt..i gęściej sadzić, jednak większość z nas nie bedzie chciałą za ileś lat wykopywac rh, by posadzić nowe.... Nawet jak wyłysieją od środka, bo gęsto, to łądnie kwitną na zewnątrz. U mnie niestety z tym sie musze liczyć.... bo jak jodły się rozrosną to za ileś lat zetkną się z rh.....ale mi to nie bedzei przeszkadazło, bo i tak od jodeł ich nie będę oglądać

Danusia jest fachowcem i nie chcę podważać jej doświadczenia....Bogdzia jest amatorem...... ale amator specjalista od rh

Wiec jako, że widziałam co u siebie wychodowałą......staram się ile tylko się da słuchac Bogdzi. Ja nie wierzę, że u mnie tak wielkie urosną, bo ja mam inny klimat, inną glebę, widziałam i w głowie mi sięnie mieści jak one szybko rosną..bo co to jest 10 lat.... Obserwuję rh w mojej okolicy i one wszystkei stoją w miejscu..... I tak mój rozum kłoci się sam z sobą, bo wierzę Bogdzi - a jednoczesnei nie wierzę, że u mnie też mogą być tak wielkie.
Poza tym wszystkie rośłiny rosną i sadząc jakiekolwik inne rośłiny musimy liczyć się z tym, ze urosną

ja tego nei zrobiłam i mam co mam w ogrodzie, aż żal d..ę ściska, że połowę co najmniej bedę musiała niedługo wykopać i wyrzucić..... a po kolejnym czasie znów połowe..... bo nie wierzyłam, ze to tak szybko wszystko rośnie .....

Jak niewierny Tomasz...
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.