Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

popcorn 11:11, 19 kwi 2012

Rany - to jest jedna sztuka??? Masakra!!! A ja swoje co jakies 15 cm max sadze
Ile ona u Ciebie rosnie, ile ma lat??
Musi im byc dobrze u Ciebie Irenko skoro sie rozsiewaja!
super
k.
jotka 11:13, 19 kwi 2012

irena_milek napisał(a)

Irenko, też myślę, że na wyrzucanie jeszcze będzie czas. A roślinki, którym daliśmy szansę pięknie potrafią się odwdzięczyć

Miego dnia

Posłucham was, bo ja to taki szybki Bill, zaraz rach ciach i po ptokach Jola, a ja w lipcu w twoje strony zawitam i chyba się spotkamy, jeśli masz chęć

Tobie też miłego dnia, chociaż ja mam zwroty głowy, chyba błędnik mi się znowu uruchomił, znowu leki

a dla ciebie tulipanek, kiedy tę piękniś w końcu sie otworzy

Już się cieszę na spotkanie Byleby to nie był ostatni weekend lipca, bo wtedy nie ma mnie w Szczecinie

Dziękuję za tulipanka, już jestem spakowana i jadę oglądać swoje. Na razie pogoda rowerowa-działkowa
viva 11:40, 19 kwi 2012

Irenko, wpadam nacieszyć się widokiem kwitnących magnolii u Ciebie, bo u mnie chyba wszystkie pąki przemarzły, pięknie odbija lawenda, moja w 80% przemarzła. Chyba mieszkam na Syberii !
Milka 12:06, 19 kwi 2012

Viva, dawno cie nie widziałam już myślałam, że cię wywiało w inne strony

Jak mi przykro, że tyle strat! w tym roku tak u większości, a dziś u was zapowiadali +16, i nawet do M. mówiłam, że ten klimat totalnie się zmienia, skoro u nas mniej; poczekaj, może jeszcze odbiją, ja też czekam na niektóre rośliny; powojnik, który obiecałam wygląda, że przemarzł, ale czekam, może ciut później odbije i na pewno wyślę
malgocha1960 12:20, 19 kwi 2012

Masz rację Irenko,zaraz idę pielić,bo przed wyjazdem do Bożenki całkiem pokażne grono bedzie u mnie,więc musi byc czyściutko.
Pszczelarnia 12:41, 19 kwi 2012

A ja myślałam, że ten platan to Twój. Ale magnolie za to Twoje. I cieszą wszystkich zaglądających.
Milka 12:50, 19 kwi 2012

malgocha1960 napisał(a)
Masz rację Irenko,zaraz idę pielić,bo przed wyjazdem do Bożenki całkiem pokażne grono bedzie u mnie,więc musi byc czyściutko.

Małgosiu, nie lepiej takich gości zaprosić do pielenia i wesoło i szybciej praca pójdzie żartuję; rozumiem, że trzeba się przygotować, tak więc miłego goszczenia
Milka 12:52, 19 kwi 2012

Pszczelarnia napisał(a)
A ja myślałam, że ten platan to Twój. Ale magnolie za to Twoje. I cieszą wszystkich zaglądających.

M. chyba jednak platana zasadzi jak tylko gdzieś mnie wyprawi
magnolie tak krótko kwitną, że chciałam aby wszyscy się nacieszyli

Pszczółko, midownik posadziłam, trochę go podmroziło, ale idzie; jak się rozrosnie to część do twojego ogrodu wyprawię, dla pszczółek
Wieloszka 13:01, 19 kwi 2012

irena_milek napisał(a)

M. chyba jednak platana zasadzi jak tylko gdzieś mnie wyprawi
magnolie tak krótko kwitną, że chciałam aby wszyscy się nacieszyli

Irenko, a Tobie nie podobają się platany??? Podpowiem Twojemu M., że już w najbliższą niedzielę ma szansę
AgnieszkaBK 13:26, 19 kwi 2012

Irenko pięknie już jest u Ciebie Też podziwiam Twoją magnolię i oczywiście inne kwiatki... ja jeszcze czekam na swoje