Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Milka 12:44, 30 kwi 2012

majkel0326 napisał(a)
Irenko,wszystko ładnie rośnie.Nadrobiłam nowe zdjęcia Podoba mi się ten świerk złoty!

Maju, tę rośline polecam z czystym sumieniem, piękna cały rok, zero pracy, można tworzyć piękne kompozycje i na wiosnę jest cudowna, same plusy
jotka 12:48, 30 kwi 2012

irena_milek napisał(a)
Ha, ha, no tak, ogrodnik musi być kasiasty, chyba że przepaskę na oczy założy

Pewnie roślinki będę dokupywać, ale najchętniej dokupiłabym ziemi, bo podobają mi się też duże rośliny, których ze wzgledu na brak miejsca nie mogę u siebie mieć
Milka 12:54, 30 kwi 2012

Jola, a jakby tak całkowicie zmienić życie, sprzedac mieszkanie i kupić domek z ziemią do remontu? pełno jest w dobrej cenie
jotka 12:59, 30 kwi 2012

irena_milek napisał(a)
Jola, a jakby tak całkowicie zmienić życie, sprzedac mieszkanie i kupić domek z ziemią do remontu? pełno jest w dobrej cenie

No gdyby tak jeszcze cofnąć czas Dla nas to już chyba za późno, chociaż o tym kiedyś myślelismy...

Na taką decyzje przydałoby się więcej kasy i sił do przystosowania domku i ogrodu do swoich potrzeb i marzeń
Milka 13:04, 30 kwi 2012

Nigdy nie jest za późno, a mozna kupić coś tańszego i powolutku robić; w wolnych chwilach może rodzina pomoże, a dla wnuków i córek, piękne miejsce do odwiedzin będzie
my też późno zaczęliśmy, a i sporo jeszcze do zrobienia, sił ubywa, trzeba się będzie niedługo kims podpierać, ale i tak wart było i akurat tej decyzji nie żałuję
jotka 13:19, 30 kwi 2012

ale Wy Irenko pesel lepszy macie
Trzymam kciuki za realizację Waszych planów
Milka 13:37, 30 kwi 2012

No tak znowu dużo lepszy nie jest! ten peselek! kiedyś, w końcu może plany zostaną zrealizowane, ale jak mój M. mawia, nie ma co się śpieszyć, jak wszystko zrobione, czas umierać
Mala_Mi 13:46, 30 kwi 2012

irena_milek napisał(a)
No tak znowu dużo lepszy nie jest! ten peselek! kiedyś, w końcu może plany zostaną zrealizowane, ale jak mój M. mawia, nie ma co się śpieszyć, jak wszystko zrobione, czas umierać

Twój M to prawie jak ja..tylko ja mówię, jutro i za rok też chę mieć co robić w ogrodzie Tylko ten bałagan z lekka wnerwia Moje azalie zapomniałam podlać i były suche jak wiór......jak mi padną to się nie tylko wnerwię , ale się wk....... Doniczki zadołowałam do czasu zrobienia rabaty... wszystko podlałąm, a o nich zapomniałam..... wrzosy w firmy Wrzosik mi padły..ale po nich nie bedę płakać, takie byle co, samo się wyeliminowało..... jesienią kupie u nas w tej cenie porzadne i ładne sadzonki, które bedzie widac gołym okiem a nie pod mikroskopem
Milka 14:02, 30 kwi 2012

Ania, nawet jak będziemy stale ryc w ogrodzie, to i tak będziemy miały co robić; lepsze to niż nuda, która jest mi obca; azali jednak szkoda, ale no polu walki zawsze jest część poległych!
tę firmę opisz gdzieś, za chamstwo i złodziejstwo!
mamy ukuty nowy termin złodzieja; podaję definicję...osoba, profesjonalnie zajmująca się redystrybucją dóbr, zabiera jednym a sprzedaje drugim!
nawet złodziej, ma piękną nazwę naukową!
Eve 14:27, 30 kwi 2012

irena_milek napisał(a)
Ania, nawet jak będziemy stale ryc w ogrodzie, to i tak będziemy miały co robić; lepsze to niż nuda, która jest mi obca; azali jednak szkoda, ale no polu walki zawsze jest część poległych!
tę firmę opisz gdzieś, za chamstwo i złodziejstwo!
mamy ukuty nowy termin złodzieja; podaję definicję...osoba, profesjonalnie zajmująca się redystrybucją dóbr, zabiera jednym a sprzedaje drugim!
nawet złodziej, ma piękną nazwę naukową!
Hahaha, dobre! Buziole dla pracujących

Ania wyjmij azalie z doniczek wsadź do wody na kilkanaście godzin, może uratujesz.