Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Madzenka 10:41, 04 maj 2012

Zwróce uwagę na nie M zrobi zdjęcia, niech się tylko przejaśni
Milka 10:48, 04 maj 2012

To super, niech się wypogadza może też zechcesz tę magnolię; u mnie ruszyły, ale nie wiem czy w tym roku będzie kwitnąć, bo sadziłam w 2011; ma piękne liście, a ty lubisz liściaste rośliny no i kwiaty, które nie wymarzają
aga_pe 14:09, 04 maj 2012

Irenko, ale miałam nadrabiania. Zdjęcia ogrodu i dziewczynek cudne

Informacje o nawozie do trawnika zapisane, dziś też lecę do ogrodniczego po coś na mlecz, bo w tym roku tak dziwnie rośnie, że nawet po skoszeniu trawy zostają żółte kwiatki.
Dziś też muszę nadrobić z fotkami u mnie, bo po 5 dniach nieobecności w domu, nie poznałam ogródka. Wszystko się zazieleniło, zakwitło, normalnie szok
Milka 14:20, 04 maj 2012

Witaj Agnieszko
jak to miło wrócić do ogrodu i zobaczyć dżunglę ale i chwasty też niestety daja popalić!
też w końcu coś na ten mniszek zastosuję, bo on najwięcej szpeci mi trawnik i też nawóz kupię, ten szybki efekt, aż ciekawa jestem
Majówka u ciebie udana, czekam zatem na fotki z ogrodu
a za pochwały dziękuję
aga_pe 14:28, 04 maj 2012

Majówka to u mnie pracowita była i będzie
Ale sobie obiecuję, że od poniedziałku biorę się za chwasty, bo faktycznie sporo ich, a po dzisiejszym deszczu to ruszą jak szalone
Milka 14:33, 04 maj 2012

U mnie przed już były, a teraz jak wrócę z pracy, to pewnie 2 razy takie; oby nie padało to powalczę chemią i trochę haczką!
Celina 14:56, 04 maj 2012

irena_milek napisał(a)

Pisalam wczoraj Ci na temat trawy ale mi internet wywaliło z powodu burzy i zniknął wpis
Jeśli trawa nie spelnia twoich oczekiwań to kup nazwóz Agrecol do trawników ale koniecznie wersje SZYBKI EFEKT DYWANOWY. Ten nawóz zawiera dużą dawkę azotu i nawet marny trawnik robi się po nim bujny i zieloniutki. Tylko trzeba równo rozsypać nawóz bo niesamowita różnica jest w miejscach gdzie nie był sypany. Polecam.
PRzetestowałam go ja i moja siostra i przy słabej zniszczonej trawie daje znakomity efekt. Wszystkim, którzy zamierzają założyć trawnik na nowo najpierw polecam przetestować ten nawóz a dopiero później podjąć decyzję
u mnie dwa pudełka czekają czy tradycyjny nawóz wystarczy czy zastosować SZybki efekt dywanowy
Kupiłam też magiczną siłę do trawników ale jeszcze jej nie testowałam

Cenna informacja gdzie kupiłaś nawóz? tak zrobię, ale coś na mlecze muszę sypnąć, bo kosimy a one ciągle wyłażą, kwitną i pylą nasionami! U mnie przez burzę tylko tv chwilowo nie działało no i psy miały całą noc stresora!

Właśnie ja też w tym temacie.Mlecze!!
Kosimy co 2 dni! wyrywamy ręcznie,a dziadostwo jest.Macie jakiś sposób na nie dziewczyny?
Nie chcę sie z nimi zaprzyjaźniać ,ani ich polubić!!
Milka 15:00, 04 maj 2012

Ja Celinko kupię ten szybki efekt i środek na dwuliścienne i zobaczę, ale te mlecze to maja takie korzenie, że szok i pylą teraz na maksa!
Mala_Mi 15:36, 04 maj 2012

Na mlecze jakiś środek na dwuliścienne

Magiczna siła do trawniak pomaga na trawnik, a jeżeli w trawniku chwasty i perz....to pomoże również tym drugim........
Milka 16:19, 04 maj 2012

Czyli najpierw walka z mleczami, bo to moje główne utrapienie!