Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Bogdzia 21:17, 11 lip 2012

irena_milek napisał(a)

to sie nazywa taras !!! a nie to coś co ja mam arachityczny taras

nie przesadzaj masz fajnie i przyjemnie i jak córcia podrośnie, to jeszcze wiele zrobisz o ile mała nie wykończy ,,pyskowaniem'

Jeszcze ja nie pochwaliłam tego zakątka a bardzo na pochwały zasługuje więc podziwiam bardzo.
Jabeska 22:01, 11 lip 2012

Ja również jestem pod wrażeniem, a jaki widok za barierką, z przyjemnością sobie posiedziałam.
an_tre 22:10, 11 lip 2012

Pięknie i nastrojowo nic tylko siadać i wypoczywać ...a lenia tez miewam, wtedy łażę bez celu
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
grupa_trzyma... 22:37, 11 lip 2012

Irenko, wpadłam się przywitać...nie czytałam jeszcze co nowego u Ciebie. Ale nadrobię zaległości w wolnym czasie. Wybierasz się do Ani w sierpniu?
Ja namawiam Andrzeja, cobyśmy pojechali pod namiot, ale nie wiem jak będzie z pracą. Jeśli się wyrobimy, to chętnie pojedziemy...a jeśli się nie uda, będziemy gapić się w monitor oglądając zdjęcia i wzdychając...Pozdrawiam Cię, cieplutko! 3maj się, kochana.
Aaaa! U nas też była ulewa, burza i gradobicie! Takie lato
bogumila 08:13, 12 lip 2012

piękna fotka....takie lubię
Borbetka 08:27, 12 lip 2012

Irenko, u lekarzy będzie dobrze. A z naturalnej teraz wpadłam na książkę Marii Treben Apteka Pana Boga. Myślę, że ją wykorzystam szczególnie jeśli chodzi o moją młodszą córkę, która nie chce jeść i jest taka chuda jak wykałaczka. Sama też staram się jakoś tak naturalnie, warzyw nie mam u siebie, czasu brak ale od mamy dostaję, to mam świeżutkie bez nawozu, a jem według Pięciu Przemian - przynajmniej się staram.
grupa_trzyma... 08:36, 12 lip 2012

Borbetko! A na czym polega ta kuchnia wg pięciu przemian - coś tam czytałam kiedyś....może założysz wątek z przepisami tej kuchni?
Celina 10:03, 12 lip 2012

Byłam ,pooglądałam poczytałam!
Milka 11:39, 12 lip 2012

majkel0326 napisał(a)
Irenko,leń dopada mnie ostatnio coś często! Lepiej idzie mi planowanie prac w ogrodzie niż później ich realizacja A w ogóle to mam tak,że na wiosnę szaleję,bo po zimie jestem stęskniona grodu,a potem piórka opadają

ha, ha, to ja też dokładnie tak mam; jakos pogoda tez nie sprzyja i gdzieś już czuję powiew jesieni, a to mnie nastraja raczej na spotkania towarzyskie i podziwanie ogrodu i natury niz pracę w ogrodzie
Milka 11:40, 12 lip 2012

Celina napisał(a)
Byłam ,pooglądałam poczytałam!

cieszę się bardzo i trzymam kciuki za działkę!!!