Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Milka 15:23, 12 lip 2012

W..sumie, ja też lubię szerszą perspektywę, gorzej z umiejętnościami dzieki Aguś, a teraz wracam do ksiązki
Konstancja30 15:27, 12 lip 2012

pomiędzy drugą a trzecią donicą jest miejsce na jeszcze jedną budę i chyba zapytam Tequilkę czy by nie chciała bo ja bym chciała ... czemu nie jestem piesą ...???
Konstancja30 15:28, 12 lip 2012

i co czytasz? ... na książki jestem bardziej pazerna niż na kwiaty ... bo to stara przypadłość ... a kwiaty nowa
Milka 15:39, 12 lip 2012

Konstancja30 napisał(a)
i co czytasz? ... na książki jestem bardziej pazerna niż na kwiaty ... bo to stara przypadłość ... a kwiaty nowa

a wiesz, że jeszcze 2 nawet się wkomponuja to bierzemy piesia i ciebie, ha, ha
ciebie mój piesio zaliże, ale na twoją niestety groźnie popatrzy i bój byłby taki, że byśmy obydwie ryczały!

czytam teraz nową książkę R.Ludluma ,,Kryptonim Ikar", nawet mnie wciągnęła, choc niekoniecznie mój typ, ale fajnie są pokazane geopolityczne problemy i między wierszami to, co nie rozumiemy z zdarzeń zawirowań gospodarczych na arenie światowej; a dla własnego rozwoju, wciąż nieustającego czytam ,,Transerfing rzeczywistości"... motto w skrócie ,,to sposób na wybieranie swojego losu literalnie- tak jak wybierasz towar w supermarkecie"
agata_chrosc... 15:48, 12 lip 2012

Ale dobra wszelakiego! A to takie szpiczaste w donicy na pierwszym zdjęciu to co to?
Milka 15:53, 12 lip 2012

to trawa wydmurzyca piaskowa część podzieliłam i dałam do donicy z niecierpkiem, bardzo ponoć się rozrasta w ogrodzie, więc są w donicach, ale fajne, takie srebrne
Martek 15:55, 12 lip 2012

Ale gąszcze u ciebie.Zielono,kolorowo i są sympatyczne miejsca by wypić herbię lub kawkę .
Co do lekarzy.Należy mieć dobrego pierwszego kontaktu i unikać specjalistów
No powiedzmy niech zębów i dołu się zaraz nie czepia,ale tylko internista wie jakie leki bierzesz i jakie można ewentualnie dobrać jak jest potrzeba.Specjaliści się nie patyczkują dają co popadnie nie pytają co już zażywamy
Ogrody masz anielskie
agata_chrosc... 15:55, 12 lip 2012

irena_milek napisał(a)
to trawa wydmurzyca piaskowa część podzieliłam i dałam do donicy z niecierpkiem, bardzo ponoć się rozrasta w ogrodzie, więc są w donicach, ale fajne, takie srebrne

I one zawsze taki wachlarz tworzą?
Konstancja30 15:56, 12 lip 2012

irena_milek napisał(a)

a wiesz, że jeszcze 2 nawet się wkomponuja to bierzemy piesia i ciebie, ha, ha
ciebie mój piesio zaliże, ale na twoją niestety groźnie popatrzy i bój byłby taki, że byśmy obydwie ryczały!

czytam teraz nową książkę R.Ludluma ,,Kryptonim Ikar", nawet mnie wciągnęła, choc niekoniecznie mój typ, ale fajnie są pokazane geopolityczne problemy i między wierszami to, co nie rozumiemy z zdarzeń zawirowań gospodarczych na arenie światowej; a dla własnego rozwoju, wciąż nieustającego czytam ,,Transerfing rzeczywistości"... motto w skrócie ,,to sposób na wybieranie swojego losu literalnie- tak jak wybierasz towar w supermarkecie"

wygooglała i jestem bardzo ciekawa ... uwielbiam psychologię w każdej postaci ... hmmm... określenie psychologia kwantowa powinno mnie przerazić a jednak nie przeraziło i to tylko zasługa tego cudnego "psychologia" przed ... poszukam u siebie ... ...

u mnie "Dzienniki Kołymskie" Badera ... no to też psychologia ... inaczej ale mocno naciągając

Kila straszna zazdrośnica ... masz rację byłoby ostro

nie doczekam się spotkania u Ani ...
Milka 16:01, 12 lip 2012

Martek napisał(a)
Ale gąszcze u ciebie.Zielono,kolorowo i są sympatyczne miejsca by wypić herbię lub kawkę .
Co do lekarzy.Należy mieć dobrego pierwszego kontaktu i unikać specjalistów
No powiedzmy niech zębów i dołu się zaraz nie czepia,ale tylko internista wie jakie leki bierzesz i jakie można ewentualnie dobrać jak jest potrzeba.Specjaliści się nie patyczkują dają co popadnie nie pytają co już zażywamy
Ogrody masz anielskie

Martus, póki co nie myslę o lekarzach, raczej trafiam do nich, jak jestem prawie ubezwłasnowolniona, a tak mam naturę, sosny, jałowce i brzozy, to świetne akumulatory i oczywiście pieszczoszka dla duszy lawenda, nawet jak nie kwitnie
busz rosnie i poprawia mi samopoczucie, wiem, że co rok będzie inaczej i to jest fascynujące