oj szkoda, przyzwyczaiłam się do tamtego, ale przede wszystkim w nim miałam wszystko; teraz szukamy dobrego informatyka; Madziu, przez to wszystko nie zadzwoniłam do ciebie, sorki
nowy fajny, no ale zejdzie mi zanim rozszyfruję wszystkie opcje i ustawienia
buziaki
Irenko szkoda tego laptopa, wiem jak można się porzywiązać ale nowy już masz i pewnie będzie lepszy.
Życzę żeby wszystko udało się odzyskać
Limki śliczne Jak będziesz ciąć na wiosnę to piszę się na patyczki Będę znowu próbować
Pozdrawiam
Irenko ale zaleglłości u Ciebie miałam
Przeczytałam o uszkodzonych kancikach i laptopie... Ale mam nadzieję, że kwiaty a w szczególności limlajtki zrekompensowaly ci starte??? widzę, że M też wreszcie znalazł czas na relaks w ogrodzie
Ps ja też musze dysk zewnetrzny kupić, oj gdybym utraciła wszystkie wyjazdowe zdjęcia....
Madżenko, ty masz wypoczywać, a po urlopie opowiesz o wrażeniach
straty są stale jakoś, więc juz się pozbierałam, w miarę, teraz aby tylko odzyskać wszystko, ale mam synusia i pomoże, jak to dobrze mieć dzieci
Mężuś najwięcej jest na ogrodzie, bo cały czas coś tam zmienia, robi, miałąm włąśnie dać foto porónawcze do tego co robi i nie mam fot;
buziaki i do zobaczenia a limki radują
Irenko szkoda tego laptopa, wiem jak można się porzywiązać ale nowy już masz i pewnie będzie lepszy.
Życzę żeby wszystko udało się odzyskać
Limki śliczne Jak będziesz ciąć na wiosnę to piszę się na patyczki Będę znowu próbować
Pozdrawiam
nowy jest lepszy, bo technika gna do przodu, a ja z techniką ciut na bakier, chociaż syn mnie chwali, że dobrze sobie radzę; teraz role się odwróciły on napomina mamę, czytaj uważnie, a dasz sobie radę, a kiedyś to ja uczyłam czytania ze zrozumieniem ok, patyczki mogę wysłać; kilka gałązek leżących na ziemi zasypałam ziemią, może się ukorzenią
pozdrawiam cieplutko