Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

noemi 14:51, 25 lip 2012

irena_milek napisał(a)

Irenko nie ma sprawy ... zdzwonimy się

wiem, ale ja sobie nie wyobrażam spotkania u mnie bez ciebie! ale wiem jak wygląda twój plan, więc modyfikować trzeba i ta donica czeka
jakieś zimne kolory ma ten nowy laptop, nie wiem gdzie to zmienić, chyba poczekam na syna!

no nie umiem Ci pomóc w sprawie komputerka ... co do spotkania to mamy czas od 04.08-09.08, dziewczyny już będą na miejscu
popcorn 15:03, 25 lip 2012

Irenko przyzwyczaisz sie do nowego, 2-3 dni i już
Ale ja tez nie lubie, ale czasem trzeba...
Wymontuj twardy dysk i dane powinni odzykac! Sporo jest firm czy chocby dorabiajacych sobie studentow od tego...
Milka 15:05, 25 lip 2012

Pomyślę, bo 3-6,08 mnie nie ma, ale może na 8 dam radę
tak sobie pomyślałam, jak to dobrze, że chociaż na forum w swoim wątku mam zdjęcia:

synuś kompa ustawi; a ja zapisałam fotki, cudem z aparatu nie usunęłam; testuję, jak z wklejaniem

Milka 15:08, 25 lip 2012

popcarol napisał(a)
Irenko przyzwyczaisz sie do nowego, 2-3 dni i już
Ale ja tez nie lubie, ale czasem trzeba...
Wymontuj twardy dysk i dane powinni odzykac! Sporo jest firm czy chocby dorabiajacych sobie studentow od tego...
o,

też tak myślę, ale i tak mi szkoda
wrzuciłąm fioletową pysznogłówkę i przy okazji róże, tam mam fioletowo-biało, jakoś tak wyszło
Milka 15:31, 25 lip 2012

wokół tej rabaty chcę posadzić hosty, dość gęsto, i będę dzielić swoje, mimo, że nie pora; może tego Lawsona w środku wyciąc w kulę?

czeka mnie stworzenie rabaty przed domkiem letnim po lewej stronie, już mi się pomysły wyczerpały

kratka zarasta, ale powoli, ciut coś tam bluszcz wystaje

sama nie wiem czy moje kulki rosną czy nie, ale chociaż cedry porzadnie w środku nich ruszyły; i jak mwói M., wszędzie na fotach taczka!!!
Tess 15:41, 25 lip 2012

irena_milek napisał(a)
wokół tej rabaty chcę posadzić chosty, dość gęsto, i będę dzielić swoje, mimo, że nie pora; może tego Lawsona w środku wyciąc w kulę?

Ciąć, będzie się pięknie komponował z tymi kulkami wokół

PS. A nutkajski naprawdę z drugiej strony nie miał gałęzi na dole
Milka 15:45, 25 lip 2012

No takTtereso, jak one nie rosną jako solitery, to pewnie tak jest; nie wiem jak to jeszcze będzie u mnie, bo są posadzone 2 i jak pomyślę jakie one wielki, to pewnie skończy się jak u ciebie, albo lepiej już je zabiorę, bo chyba M, nie przemyślał do końca; a ile twój ma lat?
zanim potnę w kulkę, z M. muszę konsultować, on tylko wszystko wielkie chce mieć i głównie drzewa, a przecież i kwiatki muszą być
marzena 15:55, 25 lip 2012

witaj Irenko, muszę nadrobić czytanie Twojego wątku...
na razie tylko co do ostatniego twojego pytania...
nie jestem pewna, czy formowanie tego Lawsona w centrum rabaty na kulkę to taki najlepszy pomysł... no, musi być też jakieś zróżnicowanie form roślin , nie można wszystkiego zrównywać i formować w identyczne bryły... byłaby wówczas monotonia...
no, takie jest moje zdanie... ale oczywiscie wiele czynnikow decyduje o wybraniu właściwego kształtu...
pozdrawiam
Milka 16:01, 25 lip 2012

Podobnie pomyslałam Marzenko, gapię się na fotę i tak myślę, że jakoś do całości musi nawiązywać i monotonia to w sama w sobie okropnie brzmi; zostawię
bogumila 16:09, 25 lip 2012

Białe róże podobają mi się "od zawsze".Piękne.