Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Milka 16:41, 24 lip 2012

asc napisał(a)
Wyporzycz mi Pana Tomka na 2 dni.... może być bez dodaktu z roślin wypielonych... przeżyję

nie ma sprawy, ale jak policzy koszt dojazdu, to średni interes ale fajną ma ekipę i już poznali ogród, strefy zagrożenia, co nie można ruszyć i jest super i mnie jest dużo łatwiej
barbara_kraj... 22:52, 24 lip 2012

irena_milek napisał(a)

i mam takie sielskie klimaty może wy dziewczyny wiecie, co to za kwiatki, takie wesołe są

To są złocienie trójbarwne ( Chrysanthemum carinatum) - kwiaty jednoroczne
Mala_Mi 23:04, 24 lip 2012

Limonkowa rabata boska.. dziś zajeżdżam do sklepu ( z powodu KOndzia) i wadomo do jakiego sklepu.... a tam promocja .... limki po 12 zł,,,,,, aż sięche ukraść jeszcze trochę trawnika dla M...... ale życie mi miłe...... kupiłma 2 na prezenty dla moich pózniejszych gości... zadołowane pod nawadnianiem stoją... mam nadzieję, że nie zapomne dac tych prezentów....
ana_art 23:12, 24 lip 2012

asc napisał(a)
Limonkowa rabata boska.. dziś zajeżdżam do sklepu ( z powodu KOndzia) i wadomo do jakiego sklepu.... a tam promocja .... limki po 12 zł,,,,,, aż sięche ukraść jeszcze trochę trawnika dla M...... ale życie mi miłe...... kupiłma 2 na prezenty dla moich pózniejszych gości... zadołowane pod nawadnianiem stoją... mam nadzieję, że nie zapomne dac tych prezentów....

Aniu normalnie grzech nie wziąść... grzech nie zadolować... i grzech oddać ...
kaisog1 23:22, 24 lip 2012

Irenka no ta rabata z Lime cudna!
Milka 23:40, 24 lip 2012

barbara_krajewska napisał(a)
Irenko, najwyzszy czas fotki porównawxze wstawić, bo tyle się pozmieniało!

Basiu, miałam zamiar to dzis zrobić i...spotkało mnie nieszczęście, szlag trafił laptopa w pracy i idzie do informatyka, bo nie daj boże, że znowu stracę fotki z tego roku, poprzednie wszystkie stracone i wszystkie zawodowe rzeczy; plan się sypnął i po pracy musiałam jechać i kupic nowy, i jutro jeszcze instalacje i cały ten kram; aż mi się głowa kwadratowa od tego zrobiła, a nastrój w skali od 1do 10, 0
Milka 23:46, 24 lip 2012

Eve napisał(a)
Witaj Irenko, cały czas jestem na bieżąco ale o tym wiesz Piękne prezenty dostałaś od ogrodnika, ciekwe gdzie je posadziłaś ?
Tak fotki porównawcze to jest to! Pokaż jak się ogród zmienił

miałam problem, szczerze mówiąc i juz wiem, że margeritki przesadzę; z resztą pewnie będzie podobnie; są juz gazony na tej rabacie przy pergoli i dumaliśmy jak ją obsadzić; wyszło, że dokładamy hostę i 4 duże kulki z jałowca, bluszcze, żeby powoli okryły gazony, a w środek gazonu jednoroczne, pelargonie, bo na tej patelni tylko one dadzą radę;
z porównaniem nie wiem jak będzie, okaże się, straciłam laptopa, a tak go lubiłam; syn mówi, że i tak długo wytrzymał, 7 lat; oj ale się zdołowałam, aż zapomniałam dzwonić do Madzi
buziaki Ewuś
Konstancja30 23:46, 24 lip 2012

Irenko jako żona tego od komputerków powiem co wiele razy słyszę ... dysk zewnętrzny i na nim co ważne ... kopie na płytach ... i dobry anty wirus ... trzymam kciuki za reanimację upadłego dziś sprzętu ... trzeba myśleć pozytywnie ... wielkie buziaki
Milka 23:48, 24 lip 2012

Lena napisał(a)
Irenko śliczności pokazałaś Masz prze3piękne kwiaty i podziwiam za chęć opieki nad nimi i wciąż nowych zakupów

cieszę się Lena, że się podoba, ale dziś znowu zagwozdka, na 2 podwyższane rabaty tyle roślin potrzeba i tak do końca nie mam pomysłu, plątam się po tym ogrodzie i nie wiem co najpierw i jak
pozdrawiam serdecznie
Milka 23:53, 24 lip 2012

Konstancja30 napisał(a)
Irenko jako żona tego od komputerków powiem co wiele razy słyszę ... dysk zewnętrzny i na nim co ważne ... kopie na płytach ... i dobry anty wirus ... trzymam kciuki za reanimację upadłego dziś sprzętu ... trzeba myśleć pozytywnie ... wielkie buziaki

antywirus był dobry, dysku zewnętrznego niet, na płytki nie nagrywałam, bo nie było w nim nagrywarki i ten laptop to juz skończył żywot, teraz aby dane odzyskać, zwłaszcza zawodowe; nowy jest o 100 lat do przodu i ma wszystko, więc juz mna syn pokieruje i się zabezpieczę; ale zdjęć też szkoda, chociaz syn pociesz, że to uda się odzyskać, ale moja praca, tyle napisanych stron, tyle przeczytanych książek, przypisów i innych rzeczy!rany ; miałam przerzucić na pendrive i w domowym skopiować,
moje ambitne plany chyba legły w gruzach!